Katil koca 'pişmanım' dedi

Antalya ili içerisinde bir şahıs boşanma konusunda isteği olan eşini servis beklediği esnada sokağın ortasında 15  farklı yerinden bıçakladı.

Katil koca 'pişmanım' dedi


Antalya ili içerisinde bir şahıs boşanma konusunda isteği olan eşini servis beklediği esnada sokağın ortasında 15  farklı yerinden bıçakladı. Kaçma konusunda bir isteği varken yakalanmış olan şüpheli şahsın; ''Konuşmak amacıyla gittim, tartıştık ancak bıçaklamayı hiç bir şekilde istememiştim'' ifadelerine yer verdiği bilgisine ulaşıldı.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılır ise, söz konusu olay sabah saatler 7:30'u gösterirken Muratpaşa ilçesinde yer alan Meydan Kavağı Mahallesinin 1597 Sokak üstünde gerçekleşti. İddialara bakılır ise, N. S. (53), kendinden ayrılma konusunda isteği olduğunu söylediği eşi Ayşe S. (50)'yle sokak ortasında tartışmaya başladı. Meydana gelen tartışma esnasında N. S., eşini tam 15 farklı yerinden bıçakladı.

Ağır bir şekilde yaralanmış olan kadın ambulansla Antalya Eğitim ile Araştırma Hastanesine götürüldü. Eşinden uzaklaştırma konusunda bir kararı yer alan N. S., Asayiş Şubesi Müdürlüğüne bağlı bulunan Cinayet Büro Amirliğinde görevli ekipler  tarafından saklanmakta olduğu yerde kıskıvrak yakalanmış oldu. Sağlık kontrollerinden geçirildikten hemen sonra, emniyet içerisinde ifadesi alınmış olan N. S., daha sonrasında ise adliyeye sevk edilmiş oldu. N. S., emniyet içerisinde yer alan ifadesinde eşinin yanına sabah saatlerinde konuşma amacıyla gelmiş olduğunu, aralarında bir tartışmanın meydana geldiğini ve bir anlık sinir ile istemeden bıçaklamış olduğunu söylediği bilgisine ulaşıldı. Şüphe şahsın öte yandan yapmış olduklarından pişman olduğunu söylediği de ifade edildi.

Emniyet içerisindeki işlemlerinin hemen sonrasında adliyeye sevki gerçekleştirilen şüpheli şahıs tutuklanıp cezaevine yollandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.