Galaxy Fold modelinin hazır olduğu açıklandı 

2 hafta öncesinde ortaya çıkmış olan bir habere baktığımızda Galaxy Fold modelinin önümüzdeki ay satışa çıkacak olduğuna yönelik bir iddia ortaya atılmıştı fakat AT&T şirketi ise, Galaxy Fold modeliyle alakalı ön siparişlerini gerçekleştirmeyecek olduğunu, ön sipariş ile birlikte Galaxy Fold cihazı almış olanlara para iadesi yapma konusunda tercihte bulunduğunu ifade etmişti

Galaxy Fold modelinin hazır olduğu açıklandı 


2 hafta öncesinde ortaya çıkmış olan bir habere baktığımızda Galaxy Fold modelinin önümüzdeki ay satışa çıkacak olduğuna yönelik bir iddia ortaya atılmıştı fakat AT&T şirketi ise, Galaxy Fold modeliyle alakalı ön siparişlerini gerçekleştirmeyecek olduğunu, ön sipariş ile birlikte Galaxy Fold cihazı almış olanlara para iadesi yapma konusunda tercihte bulunduğunu ifade etmişti. Bu ise söz konusu bu cihazın yakın bir zaman içinde gelmeyecek olduğunun farklı bir işareti olarak nitelendirilmişti.

Bütün bunların yaşanmış olmasının sonrasında bugün, Samsung Display şirketinin Başkan Yardımcısı  görevinde bulunan Kim Seong-cheol açıklamasında; ''Galaxy Fold cihazı satışa çıkmak için hazır'' ifadelerine yer verdi ve sonrasında deyim yerinde ise bütün her şey birbirine girmiş oldu.

Konuşması esnasında ise Kim Seong-cheol, şöyle konuştu;

''Pek çok ekran probleminin üstesinden gelmiş olduk ve Galaxy Fold isimli model satışa çıkmak için hazır. Galaxy Fold  modeli satışa sunulduğu zaman pek çok kişinin de ilgi odağı haline gelecek.''

Seong-cheol tarafından yapılmış olan açıklamaya şöyle bir bakacak olursak Galaxy Fold modelinin yakın bir zaman içerisinde çıkacak olduğunu fakat herhangi bir  şekilde çıkış tarihi paylaşılmadığını da anlamaktayız. Cihaz aslında önümüzdeki ay tanıtılacak olabilir fakat Samsung şirketinin resmi durumdaki yetkilileri geçmiş olduğumuz hafta ortaya çıkmış olan bir rapor içerisinde Galaxy Fold modelinin önümüzdeki ay çıkacak olduğunu kesin bir dil ile yalanlamıştı.


Bütün bu bilgi karmaşası içerisinden bir şey çıkartacak olursak Samsung şirketinin katlanabilir özelliğe sahip telefonu Galaxy Fold modelinin en erken bir biçimde Ağustos ayı içerisinde satışa çıkacak olduğunu söylesek yanlış olmaz.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.