Honor Play 8 modeli resmen görüldü

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde TENAA kayıtlarında görülen Honor Play 8 modeli, bu kez Amerikan FCC ile birlikte kameralara yakalanmış oldu.

Honor Play 8 modeli resmen görüldü


Geçmiş olduğumuz günler içerisinde TENAA kayıtlarında görülen Honor Play 8 modeli, bu kez Amerikan FCC ile birlikte kameralara yakalanmış oldu. Tasarım  konusundaki detayları tamamıyla ortaya çıkmış olan bu akıllı telefonun teknik özellikleri ise açıkça gün yüzüne çıkmış oldu.

Ön tarafında tekrar tam ekrana yakın bir deneyim sunabilmek amacıyla Essential Phone modeli içerisinde  bulunan çentiğe benzeyen bir ön kamerayla gelecek olan Honor Play 8 modeli, alt kısımda bulunan çerçevede de markanın logosuna yer vermiş bir durumda.

Arka yüze bakmış olduğumuzda da alüminyum kasayı görmekteyiz. Son zamanlar içerisinde görmeye alışmış olduğumuzun dışında olarak hem alüminyum özelliğe sahip arka tasarım hem ise tek kamerayla karşımıza çıkan Play 8 öte yandan parmak izi sensörünede arka kısıma konumlandırmış bir durumda.

Teknik detaylarına baktığımızda da 6.088 inç büyüklüğe sahip HD+ ekranıyla beraber gelen model içerisinde 1560×720 piksellik bir çözünürlüğün sunulmakta olduğunu görüyoruz. 2.3 GHz saat hızı ile çalışmakta olan 8 çekirdekli işlemcinin kullanılmakta olduğu bu akıllı telefonda 3 GB'lık bir RAM ve 32/64 GB'lık bir dahili depolama birimi yer alıyor.

Arka tarafta 13 ve ön tarafta 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan kameraların yer aldığı akıllı telefon gücünü ise  2920 mAh gücüne sahip bir bataryadan almakta. 156.28 x 73.5 x 8.0 milimetre boyutlarına sahip ve 150 gram ağırlığı bulunan Honor şirketinin  yeni modeli; siyah ile birlikte mavi, altın ve de kırmızı renk seçenekler iile yakın bir zamanda resmiyet kazanmış olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.