Kısıtlama haberlerinin ilki Edirne'den gelmiş durumda

Cumhurbaşkanı görevine bulunan Erdoğan'ın 65 yaşla üzerindeki vatandaşların toplu ulaşımı kullanma konusundaki sınırlama getirebilecek olduğu yönündeki çıkışından hemen sonra ilk kısıtlama haberi Edirne ilinden gelmiş oldu.

Kısıtlama haberlerinin ilki Edirne'den gelmiş durumda


Cumhurbaşkanı görevine bulunan Erdoğan'ın 65 yaşla üzerindeki vatandaşların toplu ulaşımı kullanma konusundaki sınırlama getirebilecek olduğu yönündeki çıkışından hemen sonra ilk kısıtlama haberi Edirne ilinden gelmiş oldu. Kentin tamamında 65 yaş ve üstünde yer alan vatandaşlar şehir içinde yer alan toplu ulaşımları sadece 10:00 ila 15:00 saatlerinin arasında bedava kullanabiliyor olacak.

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dün gerçekleştirmiş olduğu kabine toplantısının hemen sonrasında, iller bazında 65 yaşla birlikte üstünde yer alan vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanmaları konusunda sınırlama getirebilecek olduğu konusunda açıklama yapmasının hemen sonrasında ilk karar Edirne ilinden gelmiş oldu. İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınmış olan karara bakılırsa 65 yaşla birlikte üstünde yer alan vatandaşlar şehir içindeki toplu taşıma araçlarından 10:00 ila 15:00 saatlerinin arasında bedava bir şekilde yararlanabiliyor olacak. Bunun haricindeki saat aralığında ise binişler paralı olacak.

Edirne Şoförler ile Otomobilciler Odasının Başkanı görevinde buluna nAli Şahin, toplu taşıma araçları üzerinde kapasitenin ortalama bir şekilde üçte birlik kısmı kadar ayakta yolcu taşıma konusunda da müsaade edilmiş olduğu açıklamasında bulundu.

Edirne ili içerisinde İl Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu gereğince 65 yaşla birlikte üstünde yer alan vatandaşlar toplu taşıma araçlarından gündüz saat 10:00 ila 15:00 saatlerinin arasında bedava bir şekilde yararlanabiliyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.