3 Tane oynanabilir karakter olacağı açıklandı

Uzun bir zamandan beri  beklenmekte olan Cyberpunk 2077 isimli yapım, oyuncuların başlangıç aşamasında yapacak oldukları seçimlere bakarak 3 tane değişik oynanabilir özelliğe sahip karakteri de beraberinde getirmiş olarak.

3 Tane oynanabilir karakter olacağı açıklandı


Uzun bir zamandan beri  beklenmekte olan Cyberpunk 2077 isimli yapım, oyuncuların başlangıç aşamasında yapacak oldukları seçimlere bakarak 3 tane değişik oynanabilir özelliğe sahip karakteri de beraberinde getirmiş olarak. Aksiyon ile birlikte rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkacak Cyberpunk 2077 isimli yapımdaki oyuncular, Pawel Sasko tarafından da açıklanmış olduğu gibi 3 tane karakterden bir tanesini seçip oyuna başlayabilmiş olacak.

Pawel Sasko ise, VG247 isimli platforma vermiş olduğu bir röportaj içerisinde şu ifadelere yer verdi;

''Cyberpunk 2077 isimli yapımda yer alan oyuncular, bizlerin ''yaşam çizgisi'' ismini vermiş olduğumuz 3 tane hikayeden bir tanesini seçip kendilerine özel  olarak bir karakter oluşturmuş olacak. Bir  tane göçebe, bir tane çaylak veyahut 1 tane sokak çocuğu olmayı seçebilirsiniz. Bu söz konusu yaşam çizgilerinin tamamı değişik bir yerde başlamakta ve hikaye ile çok daha derinden bağlantılı durumda bulunan değişik bir arka plana da sahip olarak geliyor. Bu konudan sonra söyleyecek olduğum her şey hikayeyi açıklayacağından dolayı da burda bırakmış olacağım.''

Sasko'nun  yapmış olduğu bu açıklamalarına baktığımızda ise 3 tane değişik seçenek içerisinde, 3 tane değişik yerde başlayacak olduğumuz söylenmekte. Öte yandan hikayelerin arka plan kısımlarının da hikaye ile çok ciddi bir açıdan bağlantılı oldukları belirtilmekte. Bu söz konusu söylemleri değerlendirdiğimizde ise aslına bakılır ise oyun içerisinde 3 tane değişik hikayenin bizleri beklemekte olduğunu çok rahat bir şekilde söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkmış olduğu gibi Cyberpunk 2077 isimli yapımın oyuncuları standart hale gelmiş hikaye içinde karakterlerini en üst seviyelere kadar çıkartamayacağından dolayı yeni bir tane oyun veyahut mod benzerindeki bir ilave paketin gelecek olduğu da düşünülmekte.


Keanu Reeves'in de içinde yer alacağı Cyberpunk 2077 isimli yapım; PC platformu ile birlikte PlayStation 4 platformu ve de  Xbox One platformunda 16 Nisan 2020 tarihi içerisinde çıkmış olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.