Korkunç kazada ağır yaralandı

İstanbul Pendik ilçesinde TIR'a arka taraftan çarpmış olan öğrenci servis minibüsünün şoförü arabasının içinde sıkışıp kaldı.

Korkunç kazada ağır yaralandı


İstanbul Pendik ilçesinde TIR'a arka taraftan çarpmış olan öğrenci servis minibüsünün şoförü arabasının içinde sıkışıp kaldı. Ağır bir şekilde yaralanmış olan, İtfaiye ekiplerinin kurtarmış olduğu bu şoför ambulans ile hastaneye götürüldü.

Edinilmiş olan bilgilere bakılır ise söz konusu bu kaza Pendik - Kurnaköy yolu üzerinde saat ler 09:00 civarında gerçekleşti. Soyadıyla alakalı bilgilere ulaşılamayan Mevlüt adlı şoförün yönetiminde bulunan 34 LME 799 plakasına sahip öğrenci servis minibüsü halen bilinmemekte olan bir sebepten dolayı 01 YM 095 plakasına sahip TIR'a arka taraftan çarptı. Kaza esnasında içerisinde öğrenci bulunmayan minibüsün şoförü bulunmakta olduğu yerde sıkışıp kaldı. Çarpmanın etkisi ile birlikte minibüsün motoru ise olduğu yerden çıkarak yola fırladı. Çevrede yer alanların ihbarda bulunmasının üstüne olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden itfaiye ekipleri şoförü de yaklaşık olarak 30 dakika süren bir çalışma sonucunda kurtarmayı başardı. Olayın yaşanmış olduğu yerde bekletilmekte olan ambulansa alınan ağır yaralı olduğu açıklanan şoför Marmara Eğitim ile Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaralı durumdaki şoförün hayati tehlikesinin bulunduğu bilgisine ulaşılırken, polis ekipleri de meydana gelen bu kazayla alakalı olarak incelemeler başlattı. TIR şoförü ise ifadesi alınmak amacıyla polis merkezine alındı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.