16 inç'lik Macbook Pro ne zaman tanıtılacak?

Bu senenin Şubat ayı içerisinde, Apple şirketinin daha yeni bir tasarımı bulunan 16 inç büyüklüğündeki bir MacBook Pro çıkartmayı düşünmekte olduğu haberleri ortaya çıkmış durumdaydı

16 inç'lik Macbook Pro ne zaman tanıtılacak?


Bu senenin Şubat ayı içerisinde, Apple şirketinin daha yeni bir tasarımı bulunan 16 inç büyüklüğündeki bir MacBook Pro çıkartmayı düşünmekte olduğu haberleri ortaya çıkmış durumdaydı. Son zamanlar içerisinde çıkmış olan bir habere bakılır ise bu cihazın 2020 senesi veyahut 2021 senesine kadar gelmeyecek olduğunu belirtmekteydi fakat Forbes tarafından yapılan son habere bakılır ise Apple şirketi, yeni nesildeki MacBook Pro modelini bu sene içinde piyasaya sürmüş olacak.

IHS Markit tarafından yapılan analizlere bakılır ise Apple şirketi, 16 inç büyüklüğünde MacBook Pro cihazını Eylül atı içerisinde gerçekleştirecek olduğu bir etkinlik amacıyla bekletmekte. IHS Markit şirketinde Kullanıcı Elektroniği Müdür Muavini  görevinde bulunan Jeff Lin, konuya yönelik bir şekilde; ''Apple şirketinin, geliştirme süreci içerisinde herhangi bir problem çıkmaması halinde, Eylül ayında yapılacak Apple 2019 etkinliği kapsamında yeni bir tane daha cihazı tanıtmasını beklemekteyiz'' şeklinde bir açıklama gerçekleştirdi..

IHS Markit şirketinin geçmiş olduğumuz günler içerisinde Apple şirketinin tabletlerinin yanı sıra dizüstü bilgisayarlarında OLED ekranlardan vazgeçmiş olduğu şeklindeki bilgileri destekler şekilde açıklamış olduğu özelliklere bakılırsa yeni MacBook Pro modellerinde 3072x1920 çözünürlük sunan, LG şirketinin yaptığı 16 inç büyüklüğündeki TFT-LCD oksit bir ekran yer alıyor olacak.

Aslında tabi IHS Markit şirketinin bir analiz şirketi olduğunu, bu nedenden dolayı da söz konusu bu bilgilerin kesin durumda bulunmadığını unutmamakta bir yarar var. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.