Mandıra hırsızları iz bırakmamak için her şeyi yapmış

Erzurum ilinde yer alan bir mandıra içerisinden 100.000 Türk Lirası  değerine sahip peynir ve süt ürünlerini çalmış olan ve delil bırakmamak amacıyla deterjanlı su kullanarak temizlik gerçekleştiren 2 tane şüpheli, jandarmanın inceleme altına almış olduğu 100 tane güvenlik kamerasında yer alan görüntülerden tespit edilip, yakalanmış oldu.

Mandıra hırsızları iz bırakmamak için her şeyi yapmış


Erzurum ilinde yer alan bir mandıra içerisinden 100.000 Türk Lirası  değerine sahip peynir ve süt ürünlerini çalmış olan ve delil bırakmamak amacıyla deterjanlı su kullanarak temizlik gerçekleştiren 2 tane şüpheli, jandarmanın inceleme altına almış olduğu 100 tane güvenlik kamerasında yer alan görüntülerden tespit edilip, yakalanmış oldu. Şüpheliler arasında yer alan Muhammet T.'nin mandırada çalışan bir personel olduğu tespit edildi

 Hırsızlık ise, 7 Temmuz tarihi içerisinde Yakutiye ilçesinde yer alan Yazpınarı Mahallesi içerisinde gerçekleşti. B. S.'nin olan mandıraya girdikleri açıklanan kimliği tespit edilemeyen 2 şahıs, piyasadaki satış değeri 100.000 Türk Lirası tutarında bulunan peynirle beraber süt ürünlerini alarak, gelmiş oldukları kamyonetin içine yükledi. Şüpheli şahıslar, hemen sonrasında da delil bırakmamak amacıyla bu mandırayı deterjanlı su kullanarak güzel bir şekilde yıkadı. B. S.'nin şikayette bulunmasının hemen sonrasında jandarma, soruşturma gerçekleştirdi.

Şüpheliler arasında yer alan şahıslardan bir tanesinin mandıra çalışanı olduğu şeklinde bir ihbar almış olan jandarma ekipleri, bu şahsı yakın bir takibe aldı. Olayın yaşanmış olduğu yerle beraber yakınında yer alan 100  tane güvenlik kamerasında yer alan görüntüler de detaylı bir şekilde incelenmiş oldu. Gerçekleştirilen araştırmalar sonrasında çalındığı açıklanan peynir ile birlikte süt ürünleriyle beraber kamyonetin Erzurum şehir merkezi içerisinde saklanmakta olduğu depolar kesin bir şekilde tespit edildi.

Bu tespit edilen adreslere gerçekleştirilen baskın sayesinde çalındığı açıklanan ürünler ele geçirilmiş olan, mandırada çalışan Muhammet T. ve suç ortaklarından arkadaşı H. A. yakalanıp hemen gözaltına alındı. Adliyeye çıkartılmış olan 2 şüpheli arasından Muhammet T., tutuklanırken. H. A.'nın ise serbest bırakılmış olduğu açıklandı. Ele geçirilmiş olan bu ürünler de sahibine teslim edilmiş oldu.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.