Meteoroloji'den uyarı geldi

Bugün içerisinde İstanbul ilinde bölgesel  bir şekilde sağanak yağış geçişleri görülüyor olacak.

Meteoroloji'den uyarı geldi


Bugün içerisinde İstanbul ilinde bölgesel  bir şekilde sağanak yağış geçişleri görülüyor olacak. Özellikle de  öğlene doğru Çatalca ilçesiyle birlikte Arnavutköy ilçesinin yakınlarında yağışın etkili bir durumda bulunması konusunda beklenti var.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu en son değerlendirmelere bakılır ise; Ülkemizin iç ile birlikte batı bölgelerinin parçalı bir şekilde ve bazı yerlerde fazlasıyla bulutlu bir şekilde; Batı Akdeniz bölgesi ile birlikte Muğla ilinin yanı sıra  Afyonkarahisar ili  Konya ili, Kırşehirili ve Ankara ilinin batı da yer alan ilçeleri, Kırklareli ilinin kıyı kesimleri ve İstanbul ilinin kuzeybatı bölgesiyle gece saatleri itibariyle Çanakkale ili ile birlikte İzmir ili ve Balıkesir' ilinin batı bölgesi, Aydın ilinin kıyı bölgeleri, Kuzey Ege kıyı bölgeleri ve Edirne ilinin güney bölümlerinin sağanak ve bazı yerlerde ise gök gürültülü sağanak  bir şekilde yağışlı, öteki yerlerin ise parçalı ve ayrıca az bulutlu bir şekilde geçeceği tahmin edilmekte. 

Bu sabah saatleriyle birlikte gece saatlerine doğru Marmara Bölgesinin doğusu ile birlikte İç Ege Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Karadeniz Bölgesinin iç kısımları, Doğu Anadolu Bölgesinin kuzeydoğu kısımlarında yer yer pusla beraber sis hadisesi beklendiği açıklandı. Hava sıcakları konusunda da çok önemli bir değişiklik meydana gelmeyeceği ve ülkemizin tamamında mevsim normalleri seviyelerinde seyredeceği konusunda da tahminler var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.