Meteorolojiden uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından arka arkaya yapılmış olan uyarıların hemen sonrasında soğuk hava dalgası da yurdun tamamında etkisini göstermeye başlamış oldu.

Meteorolojiden uyarı geldi


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından arka arkaya yapılmış olan uyarıların hemen sonrasında soğuk hava dalgası da yurdun tamamında etkisini göstermeye başlamış oldu. Meteoroloji tarafından yapılmış olan son dakika açıklaması içerisinde, yeni haftadan hemen önce soğuk havayla ilgili olarak alarm verilmiş durumda. İstanbul iliyle birlikte Ankara ili ilk sırada olmak üzere pek çok farklı ilde soğuk ve yağışlı hava etkili bir durumda bulunacak. Doğu Anadolu Bölgesi ile birlikte İç Anadolu Bölgesinde bazı iller içerisinde de kar yağışı tekrardan etkisini göstermiş olacak.

MGM tarafından yapılmış olan son dakika açıklamalarına bakılırsa; İstanbul ili içerisinde Pazartesi gününde sabah erken saatler itibariyle sisli bir hava beklenmekteyken şoförlerin de çok dikkatli olması hususunda bir uyarı gerçekleştirildi. Salı gününde ise parçalı bulutlu bir havanın beklenmekte olduğu İstanbul ili perşembe gününe dek parçalı bulutlu bir şekilde  ve güneşli bir havanın etkisin girmiş olacak. Perşembe günü itibariyle de mega kent içerisinde tekrardan yağmurun etkili bir durumda bulunması beklenmekte.

Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde kar yağışının altında kalmış olan Ankara ilinde de vatandaşlar çok büyük bir zorluk yaşamış oldu. MGM tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa; Hafta başı itibariyle puslu bir havanın hakim durumda bulunacağı Ankara ilinde sıcaklıkların eksi derecelere kadar inmesi konusunda bir beklenti var. Ankara ili içerisinde kar yağışının Perşembe günü itibariyle tekrardan etkisini hissettirmesi beklenmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.