Akşener'den anket seçimiyle ilgili açıklama

İYİ Parti'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Meral Akşener, farklı temaslar gerçekleştirmek amacıyla Mersin iline geldi. İlk önce partisine ait olan İl Başkanlığı'na özel bir ziyaret gerçekleştiren Akşener'i görevli durumdaki partililer karşılamış oldu.

Akşener'den anket seçimiyle ilgili açıklama


İYİ Parti'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Meral Akşener, farklı temaslar gerçekleştirmek amacıyla Mersin iline geldi. İlk önce partisine ait olan İl Başkanlığı'na özel bir ziyaret gerçekleştiren Akşener'i görevli durumdaki partililer karşılamış oldu. Konvoy ile birlikte il binasının hemen ön tarafına gelen Akşener, içerde de partili isimlerle bir araya gelmiş oldu. Burda özel açıklamalar gerçekleştiren İYİ Parti'nin Genel Başkanı görevinde bulunan  Meral Akşener, Türkiye'nin tekrardan güçlendirilmiş bir durumda 21. yüzyılın istekleri ve değerlerine uygun bir seviyedeki demokrasiyle yönetilmekte olan, hukukun üstünlüğünün bulunduğu parlamenter sisteme geçmesinin gerekli olduğunu ifade etti.

Akşener, daha sonrasında ise partisinin düzenlemiş olduğu ''İyileştirilmiş ile Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Paneli'' katılım gerçekleştirdi. Kongre ile Sergi Sarayı içerisinde gerçekleştirilen olan bu panelde konuşma yapan Akşener, gerçekleştirilen son anket çalışması esnasında vatandaşın %64'lük kısmının parlamenter sistemi tercih etmekte olduğunu  ifade etti.

Akşener'e yapmış olduğu konuşmasının hemen sonrasında Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte annesi Zübeyde Hanım'ın bir fotoğrafı hediye edilmiş oldu. Akşener ise panele katılım gerçekleştiren konuşmacılar için günün anısı olması amacıyla birer tane plaket takdim etti.

Akşener bunun ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne özel bir ziyaret gerçekleştirerek, Belediye Başkanı görevinde buluna nVahap Seçer'le bir araya gelmiş oldu. Ziyaret esnasında Başkan görevindeki Seçer, Akşener'e günün hatırası olması amacıyla farklı hediyeler takdim etti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.