Mirası paylaşamadıkları için öldürmüş

İstanbul Arnavutköy ilçesinde içinde bir şahsın yer aldığı arabanın yakılması olayındaki perde arkasından  bir miras cinayeti çıkmış oldu.

Mirası paylaşamadıkları için öldürmüş


İstanbul Arnavutköy ilçesinde içinde bir şahsın yer aldığı arabanın yakılması olayındaki perde arkasından  bir miras cinayeti çıkmış oldu. Olay ise , geçmiş olduğumuz gün İstanbul Arnavutköy ilçesinde gerçekleşti Yassı Ören yolu üzerinden geçmekte olan vatandaşlar, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bir şahsın bir arabayı yakarak kaçmış olduğu şeklinde ihbarda bulundu. Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden itfaiye ekipleri ise aracı  hemen söndürdü. Otomobilin içerisinde yanmış bir durumda ceset bulundu. Ceset ise, kimliği tespit edilebilmek amacıyla adli tıp kurumuna yollandı. Jandarma ekiplerinin hızlı bir şekilde soruşturma başlatmış olduğu olayla alakalı olarak İstanbul Polis ekipleri de bir inceleme başlattı. Yapılmış olan ilk tespitler ile birlikte iddialara bakılırsa, olayın sonrasında kaçmış olan katil zanlısı farklı bir noktada öldürmüş olduğu kardeşi Behzat T.'nin cansız bedenini arabayla beraber Arnavutköy ilçesinde yer alan olayın yaşanmış olduğu yere getirdi. Delilleri yok edebilmek amacıyla da cesedi arabayla beraber yaktı. İddialara bakılır ise; yakılmış olan arabanın GPS üzerindeki kayıtları da detaylı bir şekilde incelendi. Katil zanlısı  olan İsmail T.'nin arabasının olaydan önce Behzat T.'nin adresine gitmiş olduğu, bir süre boyunca burada kalmış olduğu ve sonrasında ise yakılmış olduğu noktaya getirildiği  açık bir şekilde tespit edilmiş oldu.

İsmail T. ve kardeşi  olan Behzat T.'nin babalarından kaldığı açıklanan Çatalca ilçesindeki arazileri ve mallar sebebiyle sık bir şekilde tartıştıkları bilgisine ulaşıldı. İsmail T.'nin ise bu sebepten dolayı cinayeti işlemiş olduğu değerlendirilmekte. Olayın yaşanmış olduğu yerde söndürülen araç içerisinde bulunan ve kısmi bir şekilde yanıp zarar görmüş durumdaki evrakların bazıları ve tapuların örnekleri de ekipler tarafından inceleme altına alındı. Katil zanlısı olan abi İsmail T.  ise yakalanarak gözaltına alındı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.