Conan Exiles isimli oyun için bu hafda bedava güncelleme paylaşılacak

Conan Exiles isimli yapım, Arnold Schwarzenegger’in Conan the Barbarian’da yer alan 37. senesini kutlamış olacak.

Conan Exiles isimli oyun için bu hafda bedava güncelleme paylaşılacak


Conan Exiles isimli yapım, Arnold Schwarzenegger’in Conan the Barbarian’da yer alan 37. senesini kutlamış olacak. Oyunla alakalı olarka bu hafta bedava bir güncelleme ile birlikte 6. DLC genişleme paketi de paylaşılmış olacak. Bütün bunlara ilave bir şekilde Conan Exiles, bu akşama kadarki zamanda Steam üstünde ücretsiz durumda olacak.

Güncellemenin paketi, 2 tane yeni zindanı içeriyor olmasının yanında film içerisinde Riddle of Steel’in 2 tarafını temsil etmekte bulunan Schwarzenegger ile birlikte  James Earl Jones’a bir saygı duruşunda bulunuyor olacak. Conan’ın babası ise (Mr. Barbarian), Riddle of Steel’in canlıların herhangi birinden daha güvenilir durumda olduğunu ifade ederken, kötü yılan büyücülerden Thulsa Doom ise, insanların doğasının çok  daha güçlü  bir duurmda olduğunu açıkça kanıtlamıştı.

Funcom şirketinin baş yöneticisi görevinde bulunan Rui Casais, Conan Exiles isimli yapımın, orijinaline bağlı bir duurmda kalmış olduğunu fakat ''Schwarzenegger’in efsanevi durumda bulunan  Conan the Barbarian performansı yer almasaydı, muhtemel olarka pek çok Conan hayran daın Robert E. Howard’ın işlerini kesinlikle hiç bir zaman zaman duymayacaktı.'' ifadelerine yer verdi.

14 Mayıs 1982 tarihi içerisinde vizyona girmiş olacna Conan the Barbarian, Schwarzenegger’in çok uzun seneler boyunca devam edecek olan aksiyon filmleri kariyeri içerisindeki ilk büyük durumdaki rolüydü. Markanın oyun ayaklarından Conan Exiles isimli yapım ise Mayıs 2018 tariihnde PlayStation 4 platformu ile birlikte bilgisayar platformu ve Xbox One platformu  için paylaşılmıştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.