Müezzin baba çay tarlasında üç çocuğunun canına kıydı!

Trabzon'un Of İlçesi'nde meydana gelen olayda müezzinlik yapan baba 3 çocuğunu çay bahçesine götürdükten sonra yanında bulundurduğu tabancayla vurarak öldürdü, olay sonrasında müezzin olan baba için 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Müezzin baba çay tarlasında üç çocuğunun canına kıydı!

Olay Trabzon'un Of İlçesi İlçesi'nde meydana geldi. Of İlçe Müftülüğü'ne müezzinlik yapmakta olan baba Emre Göktaş Yaren, Hiranur ve Elif isimli üç kızını alarak çay bahçesine götürdü. Kızlarını bahçeye getiren baba yanında bulundurduğu tabanca ile kızlarının başına ateş ederek öldürdü. 
Çevrede ki vatandaşların ihbarı sonrasında olay yerine çok sayıda kolluk kuvveti ve sağlık ekibi sevk edilirken, yapılan incelemeler sonrasında üç kardeşinde hayatını kaybettiği belirlendi. Öte yandan çocuklarını tabancayla vurarak öldüren baba Emre Göktaş ise olay yerinde jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Mahkeme 3 kez ağırlaştırılmış müebbet istedi!

Jandarma ekipleri tarafından tutuklandıktan sonra karakola götürülen baba Emre göktaş yapılan sorgu sonrasında adliyeye sevk edildi. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede akıl sağlığında problem olmadığı ve hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet cezası istendiğine yer verildi. 

Emre Göktaş mahkemeye verdiği ifadesinde eşiyle arasında son zamanlarda geçimsizlik yaşadığını, eşinin çalışmak istemesine karşı çıktığını belirten Göktaş ''Çocuklarımı tarlaya götürdüm önümden yürüyorlardı, silahımı belimden çıkardım gerisini hatırlamıyorum'' ifadelerine yer verdi. 

Öte yandan meydana gelen üzücü olayda hayatlarını kaybeden Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kılınan cenaze namazı sonrasında Çaykara Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Çocuklarının ölümü sonrasında fenalaşan anne sinir krizi geçirdi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.