Muhtarın tesadüf eseri keşfettiği mağaraya ziyaretçi akını

Bartın ilinde yer alan Ulus ilçesinin Kalecik Köyünde görevli olan Muhtarı Selahattin Kaya, Devrent bölgesinde tesadüf eseri keşfetmiş olduğu şelalenin fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştıktan sonra söz konusu şelale ziyaretçi akınına uğramaya başladı.

Muhtarın tesadüf eseri keşfettiği mağaraya ziyaretçi akını


Bartın ilinde yer alan Ulus ilçesinin Kalecik Köyünde görevli olan Muhtarı Selahattin Kaya, Devrent bölgesinde tesadüf eseri keşfetmiş olduğu şelalenin fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştıktan sonra söz konusu şelale ziyaretçi akınına uğramaya başladı. Doğal bir durumdaki güzelliğinden dolayı bölgenin turizmine katkı sağlaması konusunda beklentiler bulunan şelaleyi gören hiç kimse de geri dönmeyi istememekte.

Bartın ilinde yer alan Ulus ilçesine bağlı Kalecik Köyünde Muhtar görevinde bulunan Selahattin Kaya'nın tesadüf eseri bulmuş olduğu söz konusu bu şelale, doğal güzelliğinden dolayı da dikkat çekmekte. Köyün muhtarı görevinde bulunan Kaya, şelalenin çok daha değişik bir yapısının bulunduğunu ifade ederek, turizme kazandırılabilmesi amacıyla çalışma yapılmasını talep etti. Bartın - Karabük yolunun tam üstünde yer alan Kalecik köyüne ortalama beş kilometre mesafede yer alan Devrent bölgesindeki kanyonun iç kısmında yer alan şelale yaklaşık olarak bir ay öncesinde köy muhtarı görevinde bulunan Selahattin Kaya tarafından dere yatağı üzerinde gezdiği esnada keşfedildi. Daha öncesinde hiç kimsenin görmemiş olduğu söz konusu şelalenin fotoğrafları da sosyal medya hesabı üzerinde paylaşmış olan muhtar Kaya'nın hemen sonrasında şelale özellikle de hafta sonu tatillerinde ziyaretçilerin akınına uğramaya başlamış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.