Uşak ilindeki orman yangını hala söndürülebilmiş değil

Uşak ilinde yer alan Ciğerdede köyü içerisinde öğlen saatlerine doğru başlamış olan orman yangını altı saatten beri kontrol altına alınabilmiş değil.

Uşak ilindeki orman yangını hala söndürülebilmiş değil


Uşak ilinde yer alan Ciğerdede köyü içerisinde öğlen saatlerine doğru başlamış olan orman yangını altı saatten beri kontrol altına alınabilmiş değil. İki tane mahalleyi tehdit etmiş olan yangına helikopterin yanı sıra arazöz ile birlikte iş makinaları ve de itfaiye ekipleri müdahale etmekte.

Uşak ili içerisinde, öğlen saatlerine doğru başlamış olan bir orman yangını, halen kontrol altına alınamamış durumda. iki  tane mahalleyi tehdit etmeye başlayan söz konusu yangından yükselmekte olan alevler, karanlık durumdaki geceyi de aydınlatmış oldu.

Uşak ilinde yer alan Ciğerdede köyü içerisinde öğle saatlerine doğru 14.30'u gösterirken başlamış olan yangın  halen kontrol altına alınabilmiş değil. Halen çıkış sebebi belli durumda bulunmayan yangın esnasında dört tane helikopterin yanı sıra otuz tane arazöz ile birlikte beş tane iş makinası ve yaklaşık bir şekilde 120 tane personel yangını kontrol altına alabilmek amacıyla çalışmakta.


20 hektarlık alandan daha çok alanın yanmış olduğu tahmin edilmiş olan yangın esnasında, yangının daha da büyüme göstermesinin halinde Ciğerdede köyüne bağlı durumda bulunan Pıhtılar Mahallesi ile birlikte Hacıimam Mahallesi'nin tahliye edilecek olduğu bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.