Okul içerisinde dehşet anları

Rize ili içerisinde 6. sınıfta okumaya devam eden M. C. (10) isimli bir kız öğrenci, sınıfta şakalaşmakta olduğu erkek öğrencilerden A. K. A.'yı kalemtıraş bıçağıyla birlikte yüzünden yaralamış oldu.

Okul içerisinde dehşet anları


Rize ili içerisinde 6. sınıfta okumaya devam eden M. C. (10) isimli bir kız öğrenci, sınıfta şakalaşmakta olduğu erkek öğrencilerden A. K. A.'yı kalemtıraş bıçağıyla birlikte yüzünden yaralamış oldu. ''Momo'' isimli oyun sebebiyle yaşandığı şeklinde paylaşımlar gerçekleştirildi fakat bu olayın ''Momo'' oyunuyla herhangi bir şekilde ilgisinin bulunmadığı ifade edildi.

Olay ise, perşembe gününde Piri Çelebi Mahallesi'nde yer alan Kurtuluş Ortaokulu içerisinde gerçekleşti. 6. sınıfta okumakta olan M. C. sınıfta şakalaşmakta olduğu arkadaşlarından A. K. A.'yı, kalemtıraş bıçağı ile yüzünden yaraladı. A. K. A. ise hemen, öğretmenlerinin tarafından Rize Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedavi altına alındı. A. K. A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu açık bir şekilde ifade edilirken, aileler bu olayla alakalı olarak herhangi bir şekilde şikayette bulunmadı.

Sosyal medya üzerinde olayın, çocuklarıyla birlikte gençleri intihara sürüklemiş olduğu iddia edilen ''Momo'' oyunu sebebiyle yaşanmış olduğu yönünde paylaşımlar gerçekleştirildi. Paylaşımların hemen sonrasında Rize Milli Eğitim Müdürlüğünün Rehberlik Servisi bu olayla alakalı olarak bir inceleme başlattı. Öğrenciler  ile birlikte arkadaşları, aileleri ve  de öğretmenleri dinlemiş olan görevliler, bu olayı çok yönlü bir şekilde ele almış oldu. Milli Eğitim Müdürlüğünün yetkilileri, bu olayın ''Momo''  isimli oyunla alakasının bulunmadığı, çocukların arasında yer alan şakalaşmadan kaynaklanmakta olduğunu belirledi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.