Şehirlerarası otobüslere sınırlama

İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu, koronavirüs ile alakalı tedbirler dahilinde otobüs seyahatleri için sınırlama getirilecek olduğu konusunda bir açıklamada bulundu.

Şehirlerarası otobüslere sınırlama


İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu, koronavirüs ile alakalı tedbirler dahilinde otobüs seyahatleri için sınırlama getirilecek olduğu konusunda bir açıklamada bulundu. Bakan görevinde bulunan Soylu, bütün otogarlarda yer alan otobüs seyahatlerinin izinlere bağlı bir durumda gerçekleşeceğini belirtti.

İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu, NTV canlı yayını esnasında gündeme yönelik çok önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Bu akşamdan itibaren şehirlerarası otobüs seyahatlerine yönelik olarak çok daha yeni bir tedbir getirilecek olduğu konusunda ifadelerde bulunan Soylu daha sonrasında ise; ''Bütün şehirlerin birbirleriyle otobüs seyahatlerini komple kısıtlamaktayız. İznin haricinde  gerçekleşebilecek otobüs seyahatlerini kısıtlamak amacıyla da çalışmaktayız. Bütün otogarlarda üzerine yer alan otobüs seyahatleriyle alakalı izne bağlı bir durumda bulunmadan, mücbir bir neden olmadan, emniyet jandarma olacak, mecburi bir neden olmadan sefer gerçekleşmesine izin vermeyeceğiz'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Çin'de yer alan Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan ve 22.000 taneden çok insanın ölümüne sebep olan yeni tip koronavirüs salgınları Türkiye'ye de sıçramış durumda. Ülkemiz içerisinde 10 Mart tarihinden bu zamana kadar görülmüş olan Kovid-19 salgınından dolayı ölü sayısı 75 kişiye, vakaların sayısı da 3.629'a kadar yükselmiş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.