Türk Hava Yolları'ndan iç hatlar bilet satışlarına duraksama

Türk Hava Yolları (THY)'nın Basın Müşaviri görevinde bulunan Yahya Üstün, yurt içinde gerçekleştirilecek Valilik izniyle yapılacak olmasından dolayı İçişleri Bakanlığı'yla gereken iletişim altyapısı kurulana dek iç hat bilet satışları için kısa bir zamanla ara verilmiş olduğu duyurusunu yaptı.

Türk Hava Yolları'ndan iç hatlar bilet satışlarına duraksama


Türk Hava Yolları (THY)'nın Basın Müşaviri görevinde bulunan Yahya Üstün, yurt içinde gerçekleştirilecek Valilik izniyle yapılacak olmasından dolayı İçişleri Bakanlığı'yla gereken iletişim altyapısı kurulana dek iç hat bilet satışları için kısa bir zamanla ara verilmiş olduğu duyurusunu yaptı. Üstün, Twitter hesabı üzerinden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle sayısı iyice azaltılmış olan iç hatlar üzerindeki bilet satışları konusunda bir duyuruda bulundu.

Yahya Üstün yapmış olduğu açıklama içerisinde; ''Değerli durumda bulunan misafirlerimiz, yurt içindeki seyahatlerin Valilik izniyle yapılabilecek olmasından dolayı İçişleri Bakanlığı ile gereken iletişim altyapısı kurulana dek iç hatlardaki bilet satışlarımıza kısa bir zamanla ara verilmiştir.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi. kullandı.

Diğer taraftan Türk Hava Yolları tarafından bugün yapılmış olan açıklama üzerinde, 29 Mart tarihi itibariyle iç hatlar üzerinde; Adana ilinin yanı sıra Ankara ili ile birlikte  Diyarbakır ili, Antalya ili,  Gaziantep ili, Erzurum ili, Kayseri ili, İstanbul ili, Malatya ili, Konya ili,  Trabzon ili, Samsun ili, Van ili ve İzmir ili seferlerinin icra edilecek olduğu ifade edilmişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.