Şehit nişanlısı paylaştığı fotoğrafla yürekleri dağladı! ''Yıllardır hayalini kurduğumuz o gün geldi ama sen gelmedin''

Pençe Kilit Operasyonu kapsamında Temmuz ayında teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Ömer Faruk Civelek'in nişanlısının paylaştığı gönderi adeta yürekleri dağladı. Civelek'in nişanlısı ''Yıllardır hayalini kurduğumuz o gün geldi ama sen gelmedin'' ifadelerine yer verdi.

Şehit nişanlısı paylaştığı fotoğrafla yürekleri dağladı! ''Yıllardır hayalini kurduğumuz o gün geldi ama sen gelmedin''

Irak'ın kuzey bölgesinde yürütülen Pençe - Kilit Operasyonu kapsamında geçtiğimiz Temmuz ayında hain terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen taciz ateşi sonrasında piyade teğmen olarak görev yapmakta olan Ömer Faruk Civelek şehit oldu.

Memleketi Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlanan Şehit Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek'in eğer şehit olmasaydı 4 Eylül tarihinde evleneceği ortaya çıktı. 

Ömer Faruk Civelek'in nişanlısı Fatmanur Çelikçioğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda adeta okuyanların yüreklerini dağladı. Çelikçioğlu ''Yıllardır hayalini kurduğumuz o gün geldi de sen gelmedin. Canım eşim. Vatan uğruna yarım kaldı sevdamız. Ben sensiz bir hiç" ifadelerini kullandı. 

Kullanılan acı dolu ifadeler sonrasında Çilikçioğlu'nun acısını bir çok sosyal medya kullanıcısı paylaştı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.