Şekeri yükselince kaza kaçınılmaz oldu

Kağıthane ilçesinde yeğeni ve de onun çocukları ile seyir durumunda bulunan otomobil şoförü, şekeri yükseldiğinden dolayı gözleri karardığından dolayı aracın kontrolünü yitirdi ve park durumundaki midibüse arka taraftan çarptı.

Şekeri yükselince kaza kaçınılmaz oldu


Kağıthane ilçesinde yeğeni ve de onun çocukları ile seyir durumunda bulunan otomobil şoförü, şekeri yükseldiğinden dolayı gözleri karardığından dolayı aracın kontrolünü yitirdi ve park durumundaki midibüse arka taraftan çarptı. Kaza sonrasında 2 tanesi çocuk 3 kişi ise hafif bir şekilde yaralanmış oldu. 

Kaza da, önceki gün saatler 18:00 civarında Kağıthane Sultan Selim Mahallesinin Barbaros Caddesi üstünde gerçekleşti. Edinilmiş olan bilgiye bakılır ise cadde üstünde 34 PV 1803 plakasına sahip otomobille seyir halinde bulunan Saffet Duran (41), şekerinin yükselmesinden dolayı gözleri karardığından dolayı arabanın kontrolünü yitirdi.

Otomobil sonrasında ise, park durumunda bulunan 34 VG 4548 plakasına sahip araca sürttükten hemen sonra 34 TT 1542 plakasına sahip midibüse de arka taraftan çarptı. Çarpmanın etkisi ile birlikte aracın içinde yer alan şoförün yeğeni İsmail Duran (37) ile birlikte küçük yaşta olan çocuklarından Poyraz Hamit ve Yağız Emre hafif  bir biçimde yaralandı. Çevrede yer alan vatandaşların ihbarda bulunmasının üstüne olayın yaşanmış olduğu yere çok fazla sayıda sağlık ekibi de yönlendirilmiş oldu. Kısa zaman içerisinde olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden sağlık ekipleri, yaralı durumdakileri yapmış oldukları ilk müdahalenin sonrasında ambulansla  birlikte Okmeydanı Eğitim ile Araştırma Hastanesine götürüp burada tedavi altına almış oldu. Kaza sonrasında ise araçlar üzerinde maddi hasarlar meydana gelmiş durumdayken, midibüsün bagajında yer alan eşyalarda yola saçılmış oldu. Yaşanmış olanlarsa cep telefonunun kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Kağıthane Trafik Denetleme Bürosu Amirliğine bağlı ekiplr ise bu kazayla alakalı olarak bir inceleme başlatmış durumda. 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.