Huawei şirketi lansman tarihinde değişiklik olmayacağını açıkladı

Dünya üstünde yer alan en büyük 2. akıllı telefon üreticisi olarak öne çıkan Huawei şirketi, güne çok sıkıntılı bir biçimde başlamış oldu.

Huawei şirketi lansman tarihinde değişiklik olmayacağını açıkladı


Dünya üstünde yer alan en büyük 2. akıllı telefon üreticisi olarak öne çıkan Huawei şirketi, güne çok sıkıntılı bir biçimde başlamış oldu. Amerika Birleşik Devletleri hükûmetinin Huawei şirketini kara listeye alma kararının sonrasında Huawei şirketinin lisansını iptal etmiş olduğunu ve kendi servislerinden hiç bir şekilde faydalanamayacağı açıklamasını yapan Google şirketi, Huawei şirketini de çok zorlu bir duruma sokmuş durumda.

Amerikalı kuruluşlardan sağlamış olduğu desteğin nerdeyse tamamının kesilmesine ramak kalmış durumdaki Huawei şirketiyle alakalı olarak ülkenin Dışişleri Bakanlığı tarafından Washington'un yönetimine siz sadece ''Bekleyin ve de görün'' şeklin bir çağrı yapılmıştı. Gece Huawei şirketi tarafından yapılmış olan açıklamaya göreyse Honor 20 modelinin bugün Londra'da yapılacak lansmanında hiçbir şekilde değişiklik gerçekleşmeyecek.


Çok iddalı sözlerde bulunmuş olan Huawei şirketi, geçmiş olduğumuz aylar içinde bu şekilde bir olayın meydana gelebileceğini öngörmüş ve hemen sonrasında ise elinde bir B planının yer aldığını da açık bir şekilde ifade etmişti. Çin asıllı akıllı telefon sektörü devi olan Huawei şirketinin Google şirketinden yemiş olduğu bu darbenin karşısında sağlam bir biçimde durarak en kısa zaman içinde kendi çözüm yollarına başvurması konusunda bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.