O sorun android Q ile ortaya çıkmış oldu

Android işletim sistemine sahip olan Google şirketi, mobil işletim sistemine ait yeni sürüm olarak çıkacak Android Q işletim sisteminde bir değişiklik yaparak Android Q beta olarak paylaşılan 21 değişik akıllı telefonda erişilebilir bir duruma getirmiş oldu

O sorun android Q ile ortaya çıkmış oldu


Android işletim sistemine sahip olan Google şirketi, mobil işletim sistemine ait yeni sürüm olarak çıkacak Android Q işletim sisteminde bir değişiklik yaparak Android Q beta olarak paylaşılan 21 değişik akıllı telefonda erişilebilir bir duruma getirmiş oldu. Bu söz konusu durum, kullanıcılar tarafından fazlasıyla olumlu bir şekile karşılanmış olsa bile Android işletim sisteminin en büyük sorunlarından bir tanesini de bir defa daha ortaya çıkartmış oldu.

Google şirketi, 21 tane değişik akıllı telefona özel olarak Android Q işletim sisteminin beta sürümü paylaşmış olsa bile Android Q betayı  tam olarak nasıl elde edecek olduğunuz, hangi telefon modeline sahip bulunduğunuzla alakalı bir şekilde değişiklik göstermekte. Örnek olarak Essential Phone modelindeki bir cihaza sahipseniz uygulama mağazasına giderek çok kolay bir biçimde yükleyebiliyorsunuz.


Eğerki bir OnePlus şirket veyahut Asus  şirketinin akıllı telefonu üzerine Android Q  işletim sisteminin beta sürümünü yüklemek istemekteyseniz Android Q işletim sisteminin betasının imaj dosyalarını manuel bir şekilde cihazınıza yüklemeniz gerekiyor. Aynı şekilde LG  şirketi ve Oppo şirketi de manuel bir yükleme önermekte. Dolayısıyla Android Q işletim sistemi ğzerindeki deneyiminiz, daha yükleme esnasında dahi cihazdan cihaza değişiklik göstermekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.