Sevilen fenomen Taha Duymaz'ın cansız bedeninin enkazdan çıkarılma detayları yürek burktu!

Meydana gelen büyük depreme Hatay2da yakalanan ve bulunduğu binanın yıkılması sonucu enkaz altında kalan sevilen fenomen Taha Duymaz'ın cansız bedenine uzun uğraşlar sonucu günler sonra ulaşılmıştı. Acı haber tüm sevenlerini derinden üzerken cansız bedeninin enkazdan altından çıkarılış detayları Taha'nın yakın arkadaşı Ragıp Narin tarafından paylaşıldı. Narin, arkadaşı Taha Duymaz'ın annesini ziyarete giderek paylaştığı fotoğrafla birlikte Duymaz'ın enkaz altından çıkış anını anlattı.

Sevilen fenomen Taha Duymaz'ın cansız bedeninin enkazdan çıkarılma detayları yürek burktu!

Tiktok'ta paylaştığı yemek videoları ile milyonların sempatisini kazanan genç fenomen Taha Duymaz Hatay'da misafirliğe gittiği evde depreme yakalanarak hayatını kaybetmişti. Ünlü fenomenin vefatı birçok tanınmış isim ve takipçilerini derinden üzerken cansız bedeni günler sonra uzun uğraşlar sonucu çıkarılmıştı.
En yakın arkadaşı olduğı bilinen Ragıp Narin Taha'nın annesine ziyarete giderek sosyal medeya hesabından paylaşımda bulundu. Narin yaptığı paylaşımda  Taha'nın enkazdan çıkarılışına dair detayları ve annesi ile çektiği fotoğrafı paylaşarak, "Arkadaşlar, Taha kadar Meryem Annemi de soran çok olmuş. Merak etmeyin o iyi oluyor çok şükür. Çünkü oğlunun cennette olduğuna çok emin. Bir fani genç olarak, oranın buradan çok daha güzel olduğuna ikna ettim kendisini. Aynı zamanda 'Taha'nın en büyük amacı seni mutlu görmek' dedim. 'Onu üzmek yok' dedim o da söz verdi ağlamak yok diye. O, bana Taha'nın emaneti rahat olabilirsiniz. Bu arada ufak bir parantez; "Taha yatakta yakalanmış depreme ve yorgana sarılı bulunmuş. Vücudu tertemiz hiç şişmemiş ve kokusuz şekilde çıkmış; tıpkı hayatı gibi."ifadelerini kullandı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.