Playstation 5 konsoluyla alakalı yeni bir açıklama

Şu anda PlayStation 5 konsolu ile alakalı bilgilerimiz  çok daha kısıtlı bir durumda olsa bile resmi tanıtımdan önce Sony şirketi, konsolla alakalı pek çok özelliği de ortaya çıkartmış oldu.

Playstation 5 konsoluyla alakalı yeni bir açıklama


Şu anda PlayStation 5 konsolu ile alakalı bilgilerimiz  çok daha kısıtlı bir durumda olsa bile resmi tanıtımdan önce Sony şirketi, konsolla alakalı pek çok özelliği de ortaya çıkartmış oldu. Bu söz konusu etkileyici özelliklerin arasında ise  AMD şirketinin Navi Zen 2 isimli işlemcisinin yanında ışın izleme isimli teknolojisi de yer almakta.

SomaSim şirketinin ortak kurucusu  konumunda yer alan Matthew Viglione, PlayStation 5 isimli konsolun  Zen 2 ismine sahip işlemcisinin sadece ışın izleme teknolojisine odaklanacak olduğunu ifade etti. GamingBolt için özel bir şekilde röportaj vermiş olan Viglione, ışın izleme  isimli bu yeni teknolojisinin lenslerin yansıması kadar yaygın bir biçimde kullanılacak olduğunu da ifade etti. Viglione, açıklaması içerisinde şu ifadelere yer verdi;

''Yeni teknoloji ile beraber her yerde yansımalar bulunuyor olacak. Işınları izleme ile alakalı teknolojisi, yeni konsolların neslinin lens yansıması olarak karşımıza çıkacak.''


Platformlar arasındaki oyun teknolojisiyle alakalı olarakta bir açıklama gerçekleştiren Viglione, bu söz konusu seçeneğin pek çok oyun geliştirici şirket tarafından tercih edilmekte olduğunu fakat konsol geliştiricilerinin ise bu duruma çok fazla müsaade etmemekte olduğunu da ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.