Sokağın ortasında silahlı bir kovalamaca

Esenyurt ilçesinde arkadaş oldukları ileri sürülen 2 şahıs arasında çıkmış olan alacak ve verecek tartışması esnasında taraflardan bir tanesi silahını çekti ve aniden ateş etmeye başladı.

Sokağın ortasında silahlı bir kovalamaca


Esenyurt ilçesinde arkadaş oldukları ileri sürülen 2 şahıs arasında çıkmış olan alacak ve verecek tartışması esnasında taraflardan bir tanesi silahını çekti ve aniden ateş etmeye başladı. Hemen sonrasında, mermilerinin hedefi olmaktan kaçmış olan arkadaşını da metreler boyunca kovaladı. Bu esnada 2 tane  iş yeri ve 1 tane araca da mermi isabet ettiği bilgisi verildi. Yaşanmış olan bu silahlı kovalamaca ise anbean kameralara yansımış oldu.

Olay ise, Esenyurt ilçesinde yer alan Cumhuriyet Mahallesinin 1985 Sokak içersinde gerçekleşti. İddialara bakılırsa, aralarında daha öncesinde pek çok defa alacak ve verecek tartışması yaşanmış olan 2 arkadaş, bir tane restoranın önünde buluştular. İkilinin aralarında başlayan sözlü tartışmanın büyümüş olmasının sonrasında şahıslardan bir tanesi yanında getirmiş olduğu silahı çekti ve hemen ateş etmeye başladı. Bu durumun üstüne mermilerden kaçmayı isteyen öteki şahısla aralarında bir kovalamaca başladı. Bu esnada ise defalarca tetiğe basmış olan magandanın silahından çıkmış durumdaki mermiler çevrede park durumunda olan bir  tane araca ve 2 tane iş yerine isabet etmiş bulundu. Metreler boyunca devam eden kovalamacanın sonrasında ise 2 şahıs gözlerden tamamen kayboldu. 

Silah seslerinin duyulması üstüne vatandaşlar  da polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üstüne harekete geçmiş olan ekipler şüphelileri yakalayabilmek amacıyla bir çalışma başlattı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.