SON DAKİKA! 101 saat sonra mucize yaşandı anne ve oğlu enkaz altından sağ olarak çıkarıldı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkımın yaşandığı depremler sonrasında enkaz altında kalan kişileri kurtarmak için arama kurtarma ekipleri tarafından aralıksız çalışmalar devam ediyor, kurtarma ekipleri aradan geçen saatler sonrasında mucizelere tanıklık etmeye devam ediyor.

SON DAKİKA! 101 saat sonra mucize yaşandı anne ve oğlu enkaz altından sağ olarak çıkarıldı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetinde ki depremler sonrasında binlerce binanın yıkılmasıyla birlikte gece saatlerinde depreme uykularında yakalanan vatandaşlar enkaz altında kaldı.

Enkaz başında umutlu bekleyişler devam ederken mucizeler yaşanmaya devam ediyor, arama kurtarma ekipleri yeni doğmuş 10 günlük bebeği depremin yaşanmasından saatler sonra enkaz altından kurtarmış bununla birlikte bebeğin kurtarılması sırasında vatandaşlar büyük sevinç yaşamıştı.

Son olarak gece gündüz farketmeden arama kurtarma çalışmalarına devam eden ekipler aradan geçen 101 saat sonrasında mucizeye tanıklık ettiler.

Diyarbakır'da evlerinin yıkılması sonrasında enkaz altında kalarak kurtarılmayı bekleyen anne ve oğulun sesini farkeden ekipler kurtarma çalışmalarına başladı.

Saatler süen kurtarma çalışmaları sonrasında ilk olarak anne enkaz altından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi ve acil şekilde hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Annenin enkaz altından kurtarılmasından 5 dakika sonra oğlu arama kurtarma ekipleri tarafından enkaz altından çıkartıldı, vatandaşlar iki kişinin enkaz altından kurtarılmasından sonra büyük bir sevinç yaşarken, enkaz altından çıkan çcouk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.