Tem'de can pazarı

Bolu içerisinde, TEM otoyolu üzerinde kontrolden çıkıp refüje uçtuğu açıklanan otomobilde yer alan 3 kişinin yaralandığı belirtildi.

Tem'de can pazarı


Bolu içerisinde, TEM otoyolu üzerinde kontrolden çıkıp refüje uçtuğu açıklanan otomobilde yer alan 3 kişinin yaralandığı belirtildi.

Kaza ise, saatler 10:30 civarında TEM otoyolunun Ankara yönünde yer alan Köroğlu Park bölgesinde gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgiye bakılır ise, Tansu Soylu idaresinde yer alan 34 BF 2767 plakasına sahip bir otomobil, önünde seyir halinde bulunan farklı bir tane arabanın ani  bir şekilde yavaşlamasından dolayı kontrolden çıktı ve refüje uçtu. Yol kenarında yer alan ağaçları da devirip anca durabilmiş olan otomobilin şoförü ile birlikte yolcu olarak yer alan Ramazan Soylu ile beraber Ayşe Soylu  ise bu kaza esnasında yaralandı. 

Yoldan geçmekte olan öteki şoförlerin ihbarda bulunmasının üstüne olayın yaşanmış olduğu yere 112 Sağlık ekipleri ile birlikte UMKE ekipleri ve de polis ekipleri yönlendirildi. Yaralı durumdaki kişiler refüje uçtuğu açıklanan araçtan çıkartılıp olayın yaşanmış olduğu yere gelen acil servis ekipleri tarafından yapılan ilk tedavilerinin hemen sonrasında İzzet Baysal Tıp Fakültesinin Acil Servisine götürüldü. 

Meydana gelen bu kaza ile alakalı olarak birde soruşturma başlatıldığı açıklandı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.