Trafiği karıştırdı

İzmit ili içerisinde, sefer dışında olduğu bilgisine ulaşılan, şoförünün ise polis ekiplerinin ''dur'' ihtarına uymadığı açıklanan halk otobüsü, park durumunda bulunan arabalara çarptı.

Trafiği karıştırdı


İzmit ili içerisinde, sefer dışında olduğu bilgisine ulaşılan, şoförünün ise polis ekiplerinin ''dur'' ihtarına uymadığı açıklanan halk otobüsü, park durumunda bulunan arabalara çarptı. Polis ekiplerinin barikat kurarak durdurmuş olduğu otobüsün alkollü durumda olduğu bilgisine ulaşılan şoförü Fırat T. (42) ve yanında yer alan Enver S. (32) hemen gözaltına alındılar.

Söz konusu bu olay ise, dün akşam üzerin Ömerağa Mahallesi içerisinde gerçekleşti Sefer dışında olduğu açıklanan 41 J 0406 plakasına sahip halk otobüsünün kaptanının alkollü  bir şekilde araç kullanmakta olduğunun farkına varanlar, polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbarda bulunulmasının üstüne harekete geçmiş olan polisler, bir zaman boyunca takip etmiş oldukları halk otobüsünün şoförü için ''dur' ihtarı gerçekleştirdi. Fakat şoför ise bu ihtara aldırmadı ve yoluna devam etmeyi sürdürdü. Yolun hemen kenar kısmında park durumunda bulunan araçlara çarpmış olan halk otobüsünü polis ekipleri, İnönü Caddesi üstünde bir barikat kurup durdurmuş oldu. Otobüsün şoför koltuğunda yer alan Fırat T. (42)'yle beraber yanında yer alan şoför arkadaşlarından Enver S. (32) hızlı bir şekilde gözaltına alındı

Sorguları alınmak üzere Saraybahçe Polis Merkezine götürüldüğü bilgisine ulaşılan Fırat T. ve Enver S., yakıt alabilmek amacıyla yola çıkmış olduklarını iddia etti. Alkollü bir durumda bulunduğu ifade edilen Enver S. ifadesi alınmasının sonrasında serbest bırakılmış durumdayken otobüs şoförü olduğu öğrenilen Fırat T. de işlemlerinin hemen sonrasında Kocaeli Adliyesi’ne gönderildi. Fırat T., çıkartılmış olduğu mahkeme tarafından tutuksuz bir şekilde yargılanmak amacıyla serbest bırakılmış bir durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.