Yağmur hazırlıksız bir şekilde yakaladı

İstanbul ili içerisinde beklenmemekte olan yağmur vatandaşları  da tamamen hazırlıksız bir şekilde yakalamış oldu.

Yağmur hazırlıksız bir şekilde yakaladı


İstanbul ili içerisinde beklenmemekte olan yağmur vatandaşları  da tamamen hazırlıksız bir şekilde yakalamış oldu. Vatandaşlardan bazıları yağmurdan çantalarını kullanarak korunmaya çalışmaktayken, bir kısmı ise üst geçitlerin altlarına sığınarak beklemeyi tercih etti. Ani bir şekilde başlayan yağmurdan dolayı E-5 karayolu üzerinde de trafik oluştu.

İstanbul ili içerisinde öğle saatlerine doğru ani bir şekilde bastırmış olan yağmur  şehirde yaşayan vatandaşları da tamamen hazırlıksız bir şekilde yakalamış oldu. Semtlerden bazılarına yağmış olan yağmurdan dolayı vatandaşlar ıslanmamak amacıyla ellerinde yer alan eşyaların yanı sıra çantalarını da kafalarının üstüne koyup korunmaya çalıştı. Vatandaşlardan bazılarının ise, yağmurdan dolayı üst geçitlerin altına sığınarak beklemekte oldukları görüldü.

Fatih ilçesindeyse sokak müzisyenliği yapan 13 ila 14 yaşlarında bulunan bir tane kız çocuğu, başlayan sağanak yağmura hiç bir şekilde aldırmadı ve melodikayı çalmaya devam etti. O dakikalar ise vatandaşlardan bir tanesinin cep telefonu kamerasına anbean yansımış oldu.

Aksaray Meydanı içerisinde saatler 15:00'i gösterirken Vatandaşlardan bir tanesinin cep telefonunda yer alan görüntülere bakıldığı zamansa 13 ila 14 yaşlarında bulunan kız çocuklarından biri melodika ismi verilmiş müzik aletiyle çaldığı esnada görülmekte. Çevrede yer alanların ıslanmamak amacıyla saçakların altına girmiş olduğu esnada, küçük yaştaki kızın yağmakta olan yağmura hiç bir şekilde aldırmadan melodikasını çalmakda olduğu anlar da kameralara saniye saniye yansıdı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.