Trafik üzerinde fuhuş kartvizitleri dağıttılar

Trafiğin çok  yoğun bir şekilde yaşanmakta olduğu zamanı fırsat bilip karayoluna kadar inmiş olan bazı şahıslar, arabaların camlarına ya da araçların içine kartvizit atıp şoförlere çok zor anlar yaşatmış oldu.

Trafik üzerinde fuhuş kartvizitleri dağıttılar


Trafiğin çok  yoğun bir şekilde yaşanmakta olduğu zamanı fırsat bilip karayoluna kadar inmiş olan bazı şahıslar, arabaların camlarına ya da araçların içine kartvizit atıp şoförlere çok zor anlar yaşatmış oldu. Uzun bir zamandan beri süren bu olayla ilgili olarak vatandaşlar da bir çözüm bulunabilmesini talep ediyor.

Trafiğin çok yoğun durumda bulunduğu saatleri seçmiş olan kartvizit dağıtımı yapanlar, yavaşça ilerlemeye devam eden arabaların camlarına ya da arabanın iç kısmına 'sözde masaj salonu' ile ilgili kartvizitleri bırakıp şoförleri tedirgin etmekteler.


Üstünde müstehcen bir durumdaki fotoğrafların yer aldığı bu kartvizitlerini fuhuş yapılması amacıyla paravan kullanmakta olan şüpheli şahıslar, tepki göstermekte olan araç şoförleriyle de bazı zamanlarda kavga etmiş oldukları bilgisine ulaşıldı. Üstünde yer alan numaraları aramış olan vatandaşlar da masaj salonunun yerine fuhuş yapmaya devam eden kadınlarla karşılaşmış olduklarını ifade ettiler.

Vatandaşlar trafik içerisinde kartvizit dağıtım işlemini tasvip etmediklerini ifade ederek; ''Bizler bu konuda rahatsız olmaktayız. Bu çok iyi bir şey değil. Arabamız içerisinde bazı zamanlarda ailelerimiz de bulunuyor. Bu sebepten ötürü de rahatsızlık yaşamaktayız. Konudan fazlasıyla şikayetçi bir durumdayız. Almamış olduğumuz zaman ise arabaların içine atmaktalar. Üstünde bir takım uygunsuz fotoğraflar bulunuyor. Hiç bir şekilde hoş değil. Özellikle de bu bölge üzerinde çok yapmaktalar.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.