LG G8 modeli ilk 5G özellikli cihaz olmayacak

Güney Kore asıllı Etnews‘un yapmış olduğu habere bakılırsa, LG şirketinin 2019 senesiyle ilgili yol haritası da ortaya çıkmış bir halde.

LG G8 modeli ilk 5G özellikli cihaz olmayacak


Güney Kore asıllı Etnews‘un yapmış olduğu habere bakılırsa, LG şirketinin 2019 senesiyle ilgili yol haritası da ortaya çıkmış bir halde. Bu bahsi geçen yol haritasının hemen ilk sırasında ise, Ocak ayında tanıtılması konusunda bir beklenti bulunan LG Q9 modeli yer alıyor.

Snapdragon 660 isimli işlemcide gücünü alacağı açıklanan LG Q9 modeli, 4 GB'lik bir RAM ve 6,1 inç büyüklüğündeki çentikli ekran benzerindeki özellikleri barındırıyor olacak. Resmi durumdaki lansmanın ise CES 2019 içerisinde yapılması konusunda bir beklenti var.

Yol haritası içerisinde başka bir dikkatleri çeken detay da Mart ayının son günlerinde gün yüzüne çıkması konusunda beklenti bulunan LG G8 modeli oldu. Herkes şirketinin ilk 5G özelliğine sahip modelinin G8 modeli olmasını beklerken, LG şirketi bu özellikle ilgili olarak biraz daha bekleyecek gibi görünmekte. Mart ile Nisan ayları içerisinde birden çok şirketin 5G özelliğine sahip modelleri satışa çıkartılacakken, LG şirketinin bu şekilde bir karar alması da herkesi şaşırtmış oldu.

Şirketin ilk katlanabilir özelliğe sahip telefonu da 2019 senesinin 3. çeyreğinde kullanıcılarla buluşmuş olacak. Bu şekilde geç bir tarihin verilmesi, bu alan içerisindeki bir başka büyük rakiplerden olan Samsung şirketinin katlanabilir telefonlar açısından ön plana geçebilmesini de sağlayabilir.

Etiketler; #lg #5g #lg g8

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.