Yardım çığlıkları yetersiz kaldı

Eskişehir ili içerisinde, birlikte yaşamını sürdürdüğü Taceddin Y. (42) tarafından sabah erken saatlerde bıçaklanıp öldürülmüş olan Ülviye İnci'nin (52) son atmış olduğu çığlıkları  ise ''beni kurtarın,  bu adam öldürecek'' şeklinde oldu.

Yardım çığlıkları yetersiz kaldı


Eskişehir ili içerisinde, birlikte yaşamını sürdürdüğü Taceddin Y. (42) tarafından sabah erken saatlerde bıçaklanıp öldürülmüş olan Ülviye İnci'nin (52) son atmış olduğu çığlıkları  ise ''beni kurtarın,  bu adam öldürecek'' şeklinde oldu. Cinayetin hemen sonrasında intihara teşebbüs etmiş olan şahısta olay gerçekleştikten sonra intihara teşebbüs ederek kendisini de yaralamış oldu.

Söz konus ubu olay Şirintepe Mahallesinde yer alan Seymen Sokak üstündeki bir ikamette gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgilere bakılır ise Ülviye İnci (52)'yle imam nikahı kıyarak beraber yaşadığı öğrenilen Taceddin Y. (42) arasında sabah erken saatlerde halen tespit edilemeyen bir nedenden dolayı tartışma meydana geldi. Başlamış olan tartışmanın  çok kısa bir zaman içerisinde büyümesinden hemen sonra olay kavgaya dönüştü.

Darp edilmiş olan çaresiz bir durumdaki kadın çığlıklar atıp ''beni kurtarın, bu adam öldürecek'' ifadeleri ile bağırmaya başladı. Sesi duymuş olan komşuları  ise hemen polis ekiplerine bir ihbarda bulundu. Bu esnada kapıyı zorlamaya başlayan komşular, kilitli bir durumda olduğundan dolayı da açamadı.

Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden ekipler de kapıyı açamadığından dolayı hemen çilingir çağrıldı. Çilingirden alınan yardımla açılmış olan kapıdan sonra Ülviye İnci'nin almış olduğu bıçak darbeleriyle olayın yaşanmış olduğu yerde yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Diğer taraftan cinayeti işlemiş olan Taceddin Y.'de hemen sonrasında intihara teşebbüs edip vücudunun farklı yerlerinden kendisini yaralamış oldu. Ağır bir şekilde yaralandığı açıklanan Taceddin Y., olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden Sağlık personellerinin tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.

Polisler, olayla alakalı olarak incelemesini devam ettirmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.