Jennifer Lopez Antalya'da

Dünya çapındaki ünlü durumda bulunan pop yıldızlarından Jennifer Lopez, Antalya ilinde yarın gerçekleştireceği konserle ilgili olarak sabah erken saatlerde özel uçakla şehre giriş gerçekleştirdi.

Jennifer Lopez Antalya'da


Dünya çapındaki ünlü durumda bulunan pop yıldızlarından Jennifer Lopez, Antalya ilinde yarın gerçekleştireceği konserle ilgili olarak sabah erken saatlerde özel uçakla şehre giriş gerçekleştirdi. Konserle ilgili biletler dün tükenmiş bir durumdayken, Lopez'i ayakta dinleyecek olanlar 7.000 Türk Lirası tutarında, loca üzerinden izleyeceklerse 50.000 Euro  tutarında (yaklaşık 
 olarak 300.000 Türk Lirası) ödeme gerçekleştirdi.

Antalya ilinde yer alan Serik ilçesinin turizm bölgelerinden Belek'te yer alan Regnum Carya Otel üzerinde ''It's My Party'' isimli turne dahilinde konser vermiş olacak ünlü şarkıcılardan Jennifer Lopez, yarın saatler 21:00'i gösterirken verecek olduğu konserle ilgili olarak sabaha karşı Antalya Havalimanı'na iniş gerçekleştirdi. Rusya'nın başkenti olan  Moskova içerisinde gerçekleşen konserin hemen sonrasında Antalya iline iniş gerçekleştiren Lopez, CIP salonu içerisinden çıkış gerçekleştirdi. Polisler ise, şarkıcının çıkış yapmış olduğu kapı üzerinde çok yoğun  bir şekilde güvenlik önlemleri aldı ve hiç bir kimsenin yaklaşmasına kesinlikle izin vermedi. 90 kişiden oluşan özel ekibi ile 2 uçakla gelmiş olan Lopez, daha sonrasında ise polis eskortunun yanı sıra özel korumalar eşliği ile Regnum Carya Otel'e geçti.

Antalya ilinde 3 gece geçireceği açıklanan Lopez, 5  tane yatak odasıyla birlikte özel  bir havuzu ve helikopter pisti yer alan, kurşungeçirmez camlarla kaplanılmış 3 katlı  bir tane villaya yerleşmiş oldu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.