Yıkımı ağlayarak izlediler

Şanlıurfa ili içerisinde tapusuyla birlikte ruhsatı olmadığından dolayı inşaat aşamasında bulunan 10 tane  ev, belediye ekiplerinin tarafından yıkıldı.

Yıkımı ağlayarak izlediler


Şanlıurfa ili içerisinde tapusuyla birlikte ruhsatı olmadığından dolayı inşaat aşamasında bulunan 10 tane  ev, belediye ekiplerinin tarafından yıkıldı. Yıkım esnasında gerginlik meydana gelirken, polis  ekipleri de görevlilere direnmekte olan 4 kişiyi hızlı bir şekilde gözaltına aldı.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi'ne bağlı bulunan yıkım ekibi, zabıta ile birlikte polis ekiplerinin eşliğinde daha öncesinde tebligat ile birlikte uyarılar gerçekleştirdiği Yenice Mahallesinde yer alan hazine arazisi üstünde yapımına başlanmış ev inşaatlarının yıkımı amacıyla bölgeye intikal etti. Yıkımdan dolayı da çok fazla sayıda çevik kuvvet polis ekipleri, zırhı araçlar ile birlikte yıkımın gerçekleştirilecek olduğu alan üzerinde çok geniş bir güvenlik önlemi aldı.

Ekipler ise iş makinaları ile birlikte yıkım yapmak amacıyla hazırlanmaktayken, inşaatların sahipleri ise gözyaşlarını hiç bir şekilde tutamadı. Konut inşaatlarının yıkılmaması amacıyla sahiplerinin direniz göstermesinden dolayı da bazı zamanlarda gerginlik yaşanmaya başladı.

Tahliye esnasında polis  ekipleri ile birlikte zabıtalarla tartışmış olan ve yıkım yapılmasına karşı çıktıkları açıklanan 4 kişinin gözaltına alındığı konusunda bilgiler verildi. Kadın ile birlikte çocukların gözyaşlarının arasında izlemekte olduğu bu yıkımda, kaçak bir durumda olduğu ifade edilen tam 10 tane inşaatın yıkım işlemlerinin gerçekleştirilmiş olduğuna da vurgu yapıldı..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.