Xbox Live Gold üyeleri için mart ayının bedava oyunları kesinleşti

Xbox Live Game platformunun Gold isimli programının bu ay içerisinde kullanıcılarına sunacak olduğu oyunlar kesinleşti.

Xbox Live Gold üyeleri için mart ayının bedava oyunları kesinleşti


Xbox Live Game platformunun Gold isimli programının bu ay içerisinde kullanıcılarına sunacak olduğu oyunlar kesinleşti. Her ay gerçekleşmekte olduğu gibi bu defa da Gold üyelerine özel 2 tane Xbox One oyunuyla birlikte 2 tane eski jenerasyon konsollara ait olan oyun, bedava verilmiş olacak.

Popüler hale gelen animasyon dizilerinden Adventure Time’ı baz almış bulunan bir macera oyunu olarak öne çıkan Adventure Time: Pirates of the Enchiridion isimli yapım 1 ila 31 Mart tarihlerinin arasında kullanıma sunulmuş olacak. 16 Mart ila 15 Nisan tarihlerinin arasında ise Gold üyelerin bedava bir şekilde edinebilecekleri başka bir oyun ise, Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 isimli yapım olacak. Öte yandan Garden Warfare 3 isimli yapımın çıkış tarihinin yaklaşmış olduğuyla alakalı dedikodular da mevcut. Aslında belkide de bu oyunu sunmakta olmalarının nedeni, Garden Warfare 3 isimli yapıma oyuncuları ısındırmayı istemelerinden kaynaklanıyordur.

Eski konsollar için yapılan oyunlarda da ilk önce FPS (first person shooter, 1. şahıs nişancı) çeşidindeki Star Wars: Republic Commando isimli yapım, 1 ila 15 Mart tarihlerinin arasında indirilebiliyor olacak. 16 ila 31 Mart tarihlerinin arasında indirilebileceği açıklanan başka bir oyunda seriye değişik bir yaklaşım getirmiş olan Metal Gear Rising: Revengeance isimli yapım olacak. Xbox One konsolunuz varsa ve '‘hack and slash’' çeşidindeki oyunları sevmekteyseniz Metal Gear Rising: Revegeance isimli yapımı hiç bir şekilde kaçırmayın.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.