Xiaomi şirketinin Black Shark 2 modelindeki telefon canlı olarak görüldü

Geçtiğimiz 1 sene içinde mobil oyunculuk sektörü  çok ciddi bir ivme kazandı ve genişledi.

Xiaomi şirketinin Black Shark 2 modelindeki telefon canlı olarak görüldü


Geçtiğimiz 1 sene içinde mobil oyunculuk sektörü  çok ciddi bir ivme kazandı ve genişledi. PUBG Mobile ile birlikte Fortnite isimli yapımların mobil oyunculuğu çok daha farklı bir noktaya taşımış olması, mobil oyunculuğun çok ciddi bir sektör durumuna gelmesi konusundaki en önemli etkenlerden biri olurken, Razer şirketiyle başlamış olan oyuncu akıllı telefonu kategorisi de üretici firmalar arasında çok daha yeni bir rekabet oluşturmuş bulundu.

Çin asıllı akıllı telefon üretici firmalardan Xiaomi şirketinin Razer Phone ile birlikte Asus ROG Phone modellerine yanıtı Black Shark isimli model olmuştu. Oyuncu telefonu pazarındaki en popüler modellerden bir tanesi olmayı başarmış olan Black Shark’ın yeni  gelecek modeli de oyuncular arasında çok büyük bir heyecanla beklenmeye başlanmış durumda. Twitter üzerinde paylaşılmış olan yeni bir  tane görsel, Black Shark 2 modelini bekleyen herkesi heyecanlandırmayı başarmış oldu.

İddialara bakılırsa haber görselinde görmüş bulunduğunuz bu cihaz, Xiaomi Black Shark 2 modelinin kendisi. Buna bakılır ise Xiaomi şirketi, tasarım açısından 1. nesilden çokta uzaklaşmamış. Bunu yapmanın ilk modelin tasarımını biraz daha geliştirip göze çok daha hoş gelebilecek bir cihaz olması amacıyla  küçük dokunuşlar ilave etmiş. Öte yandan bu cihazın boydan boya bir şekilde LED aydınlatmaya sahip olarak karşımıza çıkacağı da gözden hiç bir şekilde kaçmamakta.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.