Yol kenarına tuvaletini yaptığı için ceza kesildi

Adapazarı ilinden İstanbul'a gelmek amacıyla yola çıkmış olan şoför Hacı Amanet Dilovası'na ulaştığı zaman tuvaleti geldi.

Yol kenarına tuvaletini yaptığı için ceza kesildi


Adapazarı ilinden İstanbul'a gelmek amacıyla yola çıkmış olan şoför Hacı Amanet Dilovası'na ulaştığı zaman tuvaleti geldi. Çevresinde herhangi bir şekilde dinlenme tesisi bulamamış olan şoför, otobanda emniyet şeridi kısmında dörtlüleri yaktı ve aracını burada park etti. Tuvaletini de yeşillik alana yapmış olan şoför, sonrasında ise arabasına binip yoluna devam etti.

İstanbul’da yer alan evine gelmiş olan Hacı Amanet, 4 gün sonrasında kapısına gelen cezayla adeta şok yaşadı. Tuvaletini yolun kenarına yapmış olan sürücü Amanet’e EDS kameraları tarafından 2.000 lira tutarında bir para cezası kesilmiş olduğu ortaya çıktı. Cezanın kesilme nedeni de sürücünün haksız bir şekilde emniyet şeridini kullanmasının olduğu ifade edildi. 

Evine cezanın gelmesi ile adeta şok olan Hacı Amanet, ''Emniyet şeridine giriş yaptım. Bir su döküneyim şeklinde düşündüm. 2.000 Türk Lirası tutarında ceza geldi. Cezayı gördüğümde ise şok oldum. Görmedim, hiç bir şekilde fark etmedim o an dada aklıma gelmedi. Çok fazla sıkıştım ve oraya girdim yani. 40 sene düşünsem bile bu aklıma gelmezdi. Ben bu şekilde bir şey asla görmedim. Bu ne bu şekilde dünya tarihinde bir ilk olmuştur herhalde. Bizler emekli adamız bunu nasıl ödeyeceğiz az kaldın kalp krizi geçirecektim. Ordaki hatayı da bir daha asla yapmam. Tesise yaklaştığımda oraya giderek tuvaletimi yaparım. İtiraz talebinde bulunacağım. Bu cezayı nasıl ödeyeyim.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.