Yunus Polisleri trafik kazası yaptı

E-5 karayolunun Merter mevkiisinde yer alan yan yol üzerinde önlerinde seyir durumundaki aracın ani bir şekilde fren yapıp durmasından dolayı araca çarpmış olan yunus polisleri motosikletlerinden düşüp yaralandılar.

Yunus Polisleri trafik kazası yaptı


E-5 karayolunun Merter mevkiisinde yer alan yan yol üzerinde önlerinde seyir durumundaki aracın ani bir şekilde fren yapıp durmasından dolayı araca çarpmış olan yunus polisleri motosikletlerinden düşüp yaralandılar. Kazadan hemen sonra ise olayın yaşanmış olduğu yere çok fazla sayıda polis ekibi yönlendirirken trafikte durma noktasına kadar gelmiş oldu.

Kaza ise E-5 karayolunun Merter mevkiisinde bulunan yan yol üstünde gerçekleşti. İddialara bakılır ise, yunus polisleri yan yolda ve seyir durumundayken önlerinde yer alan bir tane araç ani bir şekilde durdu. Bu durumun üstüne fren yapmış olan ancak durmayı başaramayan polis memurları araca çarptı ve motosikletlerinden düştü.

Kazayı görmüş olan vatandaşlar ise durumla ilgili hemen sağlık ekiplerine bir ihbarda bulunurken olayın gerçekleşmiş olduğu yere çok fazla sayıda polis ekibi de yönlendirildi. Kazadan sonra meydana gelen trafikten dolayı ambulans  olay yerine giderken bir süre gecikmiş durumdayken yaralı durumdaki polis memurları ise ambulansı yerde bekledi. Bu esnada arkadaşları da yolun akışını sağlayıp ambulansın olayın yaşanmış olduğu ulaşmasını sağlamış oldu.

Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden sağlık ekipleri ise  ilk müdahalelerini olayın gerçekleşmiş olduğu yaptığı polis memurlarını ambulansla birlikte Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ile Araştırma Hastanesine götürdü. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.