iPhone XI modeline ait kılıflar ortaya çıkmaya başladı

Bir çok sızıntıya bakılır ise Apple şirketi, iPhone XI isimli yeni serisiyle beraber firmanın 3 tane arka kameraya sahip olarka gelecek  ilk akıllı telefon modellerini piyasaya çıkartmış olacak.

iPhone XI modeline ait kılıflar ortaya çıkmaya başladı


Bir çok sızıntıya bakılır ise Apple şirketi, iPhone XI isimli yeni serisiyle beraber firmanın 3 tane arka kameraya sahip olarka gelecek  ilk akıllı telefon modellerini piyasaya çıkartmış olacak. iPhone XI modeli ile birlikte iPhone XI Max modeli, 3'lü arka kameraya sahip bir durumda olduklarından dolayı iPhone Xs modellerine kyaslandığı zaman çok daha büyük bir kamera modülüyle karşımıza çıkacaklar. Sızıntıların görsellerine bakılır ise bu söz konusu modül, Huawei Mate 20 modelinde de olduğu gibi kare bir biçimde olacak.

SlashLeaks ise, iPhone XI modeline ait olduğu ileri sürülen kılıf tasarımlarını çevrimiçi bir şekilde paylaşmış durumda. iPhone XI modelinin tasarımını da  fazlasıyla açık bir biçimde göstermekte olan bu görseller, söylentilerin de ileri sürdüğü kare biçimindeki kamera modülünü açık bir şekilde doğrulamakta. Sızıntılara bakılır ise Apple şirketi, 3 tane kamerayı bu kare şeklindeki modülün iç kısmına yan yatmış üçgen biçiminde hizalamış olacak.

iPhone XI modelleri, daha küçük bir çentik haricinde iPhone X  modeli ve iPhone Xs modeliyle nerdeyse aynı tasarıma sahip olarak karşımıza çıkacka. Muhtemel olarka Apple şirketi  iPhone XI modellerinin '‘eski’' iphone modellerinden net bir biçimde ayrılabilmesi amacıyla kamera modülünü de en başından tekrar tasarladı. Yeni gelecek bu tasarımın tüketiciler tarafından beğenilip beğenilmeyecek olduğunu da halen bilmemekteyiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.