Arabası için kesenin ağzını açtı 

İş yaşamındaki başarısı kadar, sosyal medya üzerinde yapmış olduğu paylaşımlarla da konuşulmakta olan ve ünü Türkiye'nin sınırlarını aşmayı başaran Nusret Gökçe kendisini ödüllendirmiş oldu.

Arabası için kesenin ağzını açtı 


İş yaşamındaki başarısı kadar, sosyal medya üzerinde yapmış olduğu paylaşımlarla da konuşulmakta olan ve ünü Türkiye'nin sınırlarını aşmayı başaran Nusret Gökçe kendisini ödüllendirmiş oldu. Son zamanlar içerisinde yapmış olduğu yatırımlar ile isminden söz ettirmiş olan Gökçe, en son kendisine son model bir araba almış oldu.

Daha öncesinde Bentley markasına sahip bir otomobil, Zincirlikuyu içerisinde  lüks bir  tane rezidanstan daire, Bodrum'dan ise bir villa almış olan ünlü işletmeci, bir hayalini daha gerçekleştirip, Maçka'da yer alan Park Hyatt Oteli isimli oteli de satın almıştı.

Habertürk tarafından yapılmış olan habere bakılır ise; bazı dönemlerde yapmış olduğu harcamalardan dolayı gündeme gelmiş olan Nusret, yeni arabasını alabilmek amacıyla da kesenin ağzını açmış oldu. Gökçe, AUDI şirketinin en lüks otomobilleri arasında yer alan A8L modelindeki arabayı satın aldı. Ünlü durumdaki  işletmecinin yeni  aldığı bu arabasının piyasa değeri de yaklaşık olarak 1,8 milyon Türk Lirası tutarında. Lüks durumdaki otomobilin bilinmekte olan özelliklerinden bir tanesi de masaj özelliğinin yer alması.

Gökçe, geçmiş olduğumuz hafta gerçekleştirilen Cannes Film Festivali'ne de  davet edildi ve ayrıca kırmızı halı üzerinde ünlü tuz serpme hareketini yapıp bu şekilde bir poz verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.