Artık konuşmaya başladı

Kanal D ekranları içerisinde yayınlanmakta olan 2. Sayfa isimli programa Mehmet Ali Erbil'in doktor olarak görev yapan kardeşi Yeşim Erbil telefon ile bağladı.

Artık konuşmaya başladı


Kanal D ekranları içerisinde yayınlanmakta olan 2. Sayfa isimli programa Mehmet Ali Erbil'in doktor olarak görev yapan kardeşi Yeşim Erbil telefon ile bağladı. Yeşim Erbil canlı yayın esnasında abisinin yavaş bir şekilde konuşmaya başlamış olduğu açıkladı.

İşte Yeşim Erbil tarafından yapılmış olan açıklamalar;

''Doktorlar son 3, 4 günden beri, cihaza bağlama konusunda bir gerek duymadılar, yoğun bakım içerisinde hala ancak solunum cihazından ayrı bir durumda diyebiliriz. Bundan sonraki sürecimiz ise iyileşme... Daha yolumuz çok uzun ancak yaşam fonksiyonlarının yerine gelmiş olması fazlasıyla sevindirici.

Tam 64 gün oldu. O kadar  çok sevenleri dualar etti ki büyük bir mucize gerçek oldu. Ne kadar da fazla seveni varmış. Abim yavaş bir şekilde atlatacak. Bugünleri görmek bizleri fazlasıyla sevindirdi. Yanına da girdik. Fazlasıyla sınırlı bir biçimde yanına girip çıkmaktayız. Şu anda abim konuşabilmekte, küçük küçük canının çekmiş olduğu yiyecekleri de ifade ediyor. Canı mantı ile birlikte köfte ve pizza istemiş… Şimdilik sadece aile bireyleri görebilmekte.

Anlık bir şekilde olumlu ve de  olumsuz gelişmeler olduğunda özellikle bekleyerek haber vermekteydim sizlere. Abim yoğun bakım içerisinde halen ancak solunum cihazından tamamen  ayrıldı. Boğazında yer alan aparatta kapalı tutulmakta ve o güzel sesini duyabiliyoruz, bizimle fazlasıyla net bir şekilde konuşuyor. Minik lokmalar ile sevmekte olduğu şeyleri yiyor. Yaşama tutunmayı başardı artık. Daha öncesinde hayati tehlikesi bulunuyordu fakat artık yok diyebilirim. 2 aylık bu fazlasıyla zorlu süreç içerisine neler olduğunu  da tam olarak hatırlamamakta doğal bir şekilde. Bu bence çok daha iyi bir şey.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.