Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı Behlül'den yakışıklı bulundu! Yorumlar sonucu Adnan karakteri yaşlandırılıp çirkinleştirildi!

Bir döneme damga vuran diziler arasında yer alan Aşk-ı Memnu yeni kadrosuyla ekranlara hazırlanıyor. Film öncesi karakterlere can verecek isimler paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcılarının yaptıkları yorumlar ise gündem oldu. En çok eleştiriyi aldatılan eş Adnan karakterini canlandıracak olan Osman Sonat'a geldi. Binlerce sosyal medya kullanıcısı Sonat'ı anlatılan Adnan karakterinin aksine çok yakışıklı bulduklarını dile getirdi.

Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı Behlül'den yakışıklı bulundu! Yorumlar sonucu Adnan karakteri yaşlandırılıp çirkinleştirildi!

Yeniden çekimlerine hazırlanılan ve bir dönem izlenme  rekorları kıran Aşk-ı Memnı dizisinde karakterlere hayat verecek oyuncular paylaşılmış, sosyal medya üzerinden de ilginç yorumlar almıştı. En çok eleştiri alan karakterler Bihter, Behlül ve Adnan karakterinin olduğu dizi ekranlara gelmek için hazırlıkarını sürdürüyor. 
En çok eleştiri Adnan karakterine can verecek olan oyuncu Osman Sonat oldu. Adnan karakterinin aksine çok yakışıklı olduğu için binlerce yorum yapılan Sonat için film ekibi, oyuncuyu makyajla çirkinleştirip yaşlandırdı.
Sosyal medya kullanıcıları"Adnann çok yakışıklı, Behlül'e bakmam..." şeklinde binlerce yorum yapmıştı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.