Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy dünya evine girdi

Ünlü oyuncular Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy yaklaşık iki yıldır devam eden birlikteliklerini evlilikle taçlandırdılar, dün akşam yapılan düğünde Atiksoy'un sadeliği ve güzelliği dikkat çekerken düğünde adeta ünlüler geçiti yaşanadı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy dünya evine girdi

Geçtiğimiz ay İzmir'de sahil kenarında bulunan işletmede nişanlanan ve iki yıldır süren birlikteliklerini nikah masasına oturarak taçlandırmayı seçen ünlü oyuncular Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy adeta dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.

Ünlü çift İstanbul Polonezköy'de bulunan evlerinin bahçesinde nikah masasına otururken gerçekleştirilen düğüne de Burak Özçivit, Hazal Kaya, Elçin Sangu, Ebru Cündübeyoğlu, Ayça Erturen, Nilperi Şahinkaya, Birce Akalay ve Sarp Akkaya gibi ünlü isimler katılım sağladı.

İkinci evliliğini gerçekleştiren Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu'da Berk Oktay'ın uygunsuz fotoğraflarını yayınladığı iddiasıyla yargılanması sonrasında düğün hakkında ''aklandım'' ifadesini kullandı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.