Can Ateş'in Amerika'da olduğu görüldü

2015 senesi içerisinde sahibi bulunduğu Martin&Martin Sigorta Brokerlığı firması ile birlikte piyasayı yaklaşık olarak  100 milyon dolar tutarında dolandırarak kayıplara karışmış durumdaki, oyunculardan Meryem Uzerli'nin kızının babası olan  Can Ateş, Amerika Birleşik Devletleri içerisinde ortaya çıkmış durumda.

Can Ateş'in Amerika'da olduğu görüldü


2015 senesi içerisinde sahibi bulunduğu Martin&Martin Sigorta Brokerlığı firması ile birlikte piyasayı yaklaşık olarak  100 milyon dolar tutarında dolandırarak kayıplara karışmış durumdaki, oyunculardan Meryem Uzerli'nin kızının babası olan  Can Ateş, Amerika Birleşik Devletleri içerisinde ortaya çıkmış durumda. İzini kaybettirebilmek amacıyla uzun yıllardan beri uğraş sarfeden ünlü durumdaki dolandırıcının gayreti yakın arkadaşının doğum günü paylaşımı ile birlikte boşa çıkmış oldu.

Uzun bir zamandan beri New York'ta yaşamını sürdüren mankenlerden Didem Uzel ile birlikte ailesi doğum günü partisi etkinliği içerisinden bir kare paylaşım yaptı. Fotoğraf karesi içerisinde, hakkında 7 seneye kadar hapis cezası istem iile yakalama kararı çıkartılmış olan Can Ateş de yer almaktaydı. İzini kaybettirmiş olan Ateş'in bir park içerisindeki piknik havasında gerçekleşen doğum günü parisi esnasında dostları ile  doyasıya bir şekilde eğlenmekte olan keyfi sosyal medya üzerine de yansıdı.

Selim Sarı'nın paylaşımının altına bir tane sosyal medya kullanıcısı da Ateş'e şu sözler ile adeta ateş püskürmüş oldu; ''O en sağda yer alan, şimdi de orda bulunanları mı tokatlıyor? New York'ta yer aldığını duymuştuk, netleşmiş oldu. Gelelim de artık  bir kahvesini içmiş olalım ahlak yoksunu durumdaki bay tokatçının..''

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.