E3 esnasında Warmframe için bir ek paket tanıtımı yapıldı

Digital Extremes şirketinin bilim kurgu MMO’su olarak öne çıkan Warframe'in yeni bir ek paketi, bugün PC Gamer tarafından gerçekleştirilen lansman esnasında tanıtıldı.

E3 esnasında Warmframe için bir ek paket tanıtımı yapıldı


Digital Extremes şirketinin bilim kurgu MMO’su olarak öne çıkan Warframe'in yeni bir ek paketi, bugün PC Gamer tarafından gerçekleştirilen lansman esnasında tanıtıldı. Warframe: Empyrean'le beraber gemiden gemiye bir şekilde  PvP sistemi de oyuncular ile buluşmuş olacak.

Warframe isimli yapımın dağıtıcısı olan Digital Extreme şirketi; ''Digital Extremes şirketinin en iddialı iş birliğine dayanan uzay savaşının ek paketi olarak öne çıkan Empyrean, 1 - 4 arasındaki oyuncuyu yeryüzü üzerinden uzaya fırlatmakta ve taktiksel  bir şekilde gemiden gemiye savaşlar yapabilmelerini saplamakta. Daha çok Empyrean detayı alabilmek amacıyla fragmanı izleyin ve de  6 Temmuz Cumartesi gününde yapılacak TennoCon isimli etkinliği seyretmeyi sakın unutmayın'' ifadelerine yer veriyor.

Empyrean isimli ek paket, büyük durumdaki düşman gemilerine karşı savaşabilmek amacıyla 3 kişiden oluşan bir takımı gezegenlerin etraflarına dövüşmelerini sağlamakta. Gemi içerisindeki her bir kişinin öteki gemileri bordalamak ile birlikte ateşleri söndürmek, düşmanı savuşturabilmek ya da onlara saldırmak benzerindeki görevleri bulunacak.

Tabiiki de bunun yalnızca bir tanıtım videosu olarak açıklandığını da unutmamak gerekiyor. Gerçek olayla alakalı olarak 6 Temmuz tarihi içerisinde yapılacak TennoCon isimli etkinliği beklemek gerekli. Etkinlik ise, Twitch platformu üzerinden canlı bir şekilde paylaşılacak ve de Warframe isimli hesabını Twitch’e bağlamış olan kişiler bedava bir şekilde Nekros Prime elde edebilmiş olacaklar.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.