Ebru Gündeş son hali ile kafaları karıştırdı

Geçmiş olduğumuz aylar içerisinde eşi Reza Zarrab'ın yanına New York kentine gitmiş olan başarılı şarkıcılardan Ebru Gündeş'in hamile  bir durumda olduğu ileri sürüldü.

Ebru Gündeş son hali ile kafaları karıştırdı


Geçmiş olduğumuz aylar içerisinde eşi Reza Zarrab'ın yanına New York kentine gitmiş olan başarılı şarkıcılardan Ebru Gündeş'in hamile  bir durumda olduğu ileri sürüldü. Ebru Gündeş'in son zamanlar içerisindeki kilolu hali ise hamilelik konusunda çıkmış olan söylentileri de çok fazla güçlendiriyor.

Kanal D kanalında yayınlanmakta olan ''2. Sayfa'' isimli program tarafından yapılmış habere bakılır ise, son dönemler içerisinde çok sık bir şekilde New York kenitine gidip gelmeye başlayan şarkıcının son resimlerinde, karnının şiş bir halde olmasının yanında yüzüyle birlikte gözünde yer alan şişlikte hamilelik konusundaki bu iddiayı güçlendirmiş oldu.

2. Sayfa ismine sahip olan programın sunucularından Gülşen Yüksel ile birlikte Müge Dağıstanlı, Ebru Gündeş'e çok yakın bir kişiden ünlü durumdaki sanatçının hamile olduğuna yönelik çok önemli bilgiler almış olduklarını açık bir şekilde ifade etti. Sunucular  ayrıca Ebru Gündeş'e çok yakın olan bu ismin kendisine; ''Hamileliği hiç bir şekilde gizleyemezsin'' şeklinde bir cümle kullanmış olduğunuda açık bir şekilde belirtti.


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti içerisinde sahne almış olan başarılı sanatçılardan Ebru Gündeş'in fazlasıyla kilo alması da ortaya çıkmış olan bu iddiaları güçlendirmiş oldu. Fakat ortaya atılmış olan bu iddialara kısa zaman sonra açıklama gerçekleştiren Gündeş ise, bu haberleri kesin bir dille yalanladı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.