Google Duo uygulamasına yeni bir özellik

Yaklaşık olarak 3 yıl önce kullanıma sunulmuş olan Google Duo isimli uygulama, Allo’ya bakıldığında çok daha başarılı bir yoldan gitmekte olsa bile, halen daha, fazla yaygın bir şekilde kullanılmakta olan bir uygulama olmayı başaramadı.

Google Duo uygulamasına yeni bir özellik


Yaklaşık olarak 3 yıl önce kullanıma sunulmuş olan Google Duo isimli uygulama, Allo’ya bakıldığında çok daha başarılı bir yoldan gitmekte olsa bile, halen daha, fazla yaygın bir şekilde kullanılmakta olan bir uygulama olmayı başaramadı. Google şirketi, yeni sunacak olduğu özellik sayesinde uygulamanın işlevselliği ile birlikte popülerliğini arttırmak istemekte gibi görünmekte.

Pratik durumdaki arayüzü, hızlı bir şekilde kullanımı ve sunmakta olduğu kendine özgü bir takım özelliklerle kullanması fazlasıyla basit bir internet üstünden görüşme uygulaması olarak öne çıkan Duo, kişi listeniz içerisinde Duo kullanmakta olan kişileri direkt bir şekilde size gösterebilen uygulama, bunun sayesinde sizi arkadaş ekleme zahmetinden de kolay bir şekilde kurtarmış olmakta.

Duo ismine sahip uygulama, yakın bir zamanda grup görüşmesi özelliğiyle birlikte güncellenip çok daha işlevsel bir duruma getirilmiş olacak.

7 kişiyle grup konuşması yapabilmenize izin vermekte olan Duo, bunun yanı sıra birkaç tane yenilik daha sunmuş olacak. Bu yeniliklerden bir tanesi de, görüntülü görüşme esnasında, ortamın ışığı yetersiz veyahut çok fazla bir durumdaysa, uygulamanın bu görüntüyü otomatik bir şekilde düzeltmesi.

Güncellemenin halen tam olarak ne zaman kullanıma sunulacak olduğu hususunda net bir tarih yer almamakta.
Google şirketi, çok yakın bir zamanda yayınlayacak olduğu farklı güncellemelerle,  Duo’ya öteki görüşme uygulamalarında yer almayan özellikler ilave ederek rekabeti biraz daha kızıştırabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.