Eski sevgilisine geri döndü

Mustafa Sandal'ın boşanmış olduğu eski eşi Emina Jahovic'in, yine eski aşklarından biri olan Marko Miskovic'le beraber olduğu ileri sürüldü.

Eski sevgilisine geri döndü


Mustafa Sandal'ın boşanmış olduğu eski eşi Emina Jahovic'in, yine eski aşklarından biri olan Marko Miskovic'le beraber olduğu ileri sürüldü.

Mustafa Sandal ve Sırp asıllı  olan eski eşi Emina Jahovic , 10 senedir devam eden evliliklerini 6 Haziran tarihi içerisinde sona erdirme konusunda bir karar aldı. Emina Jahovic  bu boşanmadan daha sonrasında ise iş adamlarından Sadettin Saran'la  çok daha yeni bir aşka yelken açmış fakat bu  yeni ilişkisini de  hiç bir şekilde yürütememişti. Bu söz konusu olaylardan sonrasında ise Sırp şarkıcının eski aşklarından Marko Miskovic'e geri dönmüş olduğu ileri sürülmüş bir durumda.

Sırp gazetelerinden bir tanesinin iddiasına bakılır ise ünlü ve başarılı durumdaki şarkıcılardan Emina Jahovic, eski sevgilisi olan Marko Miskovic'le yeniden bir araya gelmiş durumda. Jahovic ile birlikte Miskovic'in gizli bir şekilde görüşmekte olduğu söylentisi de dikkatlerden  hiç bir şekilde kaçmadı. Sırp gazetelerinden biri olan Alo, Emina Jahovic'in, eski sevgililerinden Marko Miskovic'le beraber olduğunu ileri sürdü. Söylentilere bakılır ise bu çift, bir zamandan beri gizli bir şekilde görüşmekte.

Mustafa Sandal'ın boşanmış olduğu eski eşi Emina Jahovic, geçmiş dönemde Marko Miskovic'le evliliğin eşiğinden dönmüş idi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.