ZTE şirketi amiral gemisi modellerini Avrupa'da satışa çıkarttı

5G özelliğine sahip bir akıllı telefon alma konusunda istekleri olan kullanıcıların şu anda tercih edebilecek oldukları birkaç tane model yer alıyor.

ZTE şirketi amiral gemisi modellerini Avrupa'da satışa çıkarttı


5G özelliğine sahip bir akıllı telefon alma konusunda istekleri olan kullanıcıların şu anda tercih edebilecek oldukları birkaç tane model yer alıyor. Samsung şirketi ile birlikte Huawei şirketi,  Sony şirketi, OnePlus şirketi, HTC şirketi, Oppo şirketi, Xiaomi  şirketi ve LG şirketi gibi 5G bulunan akıllı telefonlarını çıkartmış firmalara ZTE şirketi de ilave edilmişti. Firma şimdi ise Axon 10 modeli ve Axon 10 Pro 5G isimli modelini Almanya'da piyasaya çıkartacak.

Axon 10 modeli, Amazon Almanya içeriisnde 600 dolarlık bir satış etiketi ile bugün itibariyle ön siparişle satın alınabiliyor olacak. Yakın bir gelecek içerisinde Axon 10 Pro 5G isimli modelinde 900 dolar tutarından satılmaya başlanacak olduğu ifade edildi. Telefonlar öte yandna MediaMarkt ile birlikte Saturn benzerindeki yerel durumdaki teknoloji marketleri içeriisnde de satışa sunulmuş olacak.

2 tane cihazın arasında 5G haricinde bir fark yer almıyor. Her 2 tanesi de Snapdragon 855 işlemcisi gibi güçlü bir işlemciyle çalışmakta. Cihazlar ayrıca yapay zeka özelliğine sahip 3 tane arka kamera (48MP ile birlikte 20MP ve 8MP) ve öte yandan 20 MP'lik bir ön kameranın yanında 6,47 inçlik büyüklük sunan full HD AMOLED ekranla karşımıza çıkıyor.

ZTE Axon 10 modeli ile birlikte Axon 10 Pro 5G modelinin 3 tür bellek ve de depolama seçenekleri yer almakta. 256 GB'lik bir depolama alanına sahip olarak karşımıza çıkan bu model, 8 ilebirlikte 12 GB'lik bellek seçenekleriyle, 128 GB'lik bir depolama alanına sahip durumdaki model ise 6 GB'lik bir RAM ile satışa sunulmuş oluyor. Tüm modeller içerisinde 512 GB'a kadar birde microSD desteği yer alıyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.